Lente in je Leven


Noorderstraat 12 6963 CE Dieren
06 83633496 Klik om te bellen

Trainer Hormoonfactor
Het Nieuwe Ademwerk®
Transformatiebegeleiding

Over Lente in je Leven

Lente in je Leven begeleid vrouwen die moeiteloos en ontspannen willen leven en werken.

Als officieel geregisteerd trainer Hormoonfactor, Transformatiecoach en begleider in het Nieuwe Ademwerk® begeleid ik vrouwen die hun levenstijl willen verbeteren om zo meer uit het leven en werk te halen, die hun binnenwereld beter willen leren kennen. Praktisch en verbindend op alle lagen, fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Mijn specialisme is het begeleiden van vrouwen in de leeftijd van 40 - 60 die grip willen hebben op de levensfase overgang.

Mijn uitgangspunt is dat een klacht een kans is en hormonen zijn een spiegel van je binnenwereld. Het vertelt je iets en als je daar naar luistert, dan ga je ervaren dat er mogelijkheden zijn om 'het probleem' op te lossen.
Iedere vrouw uniek is en er bestaat geen one size fits all, zeker niet waar het de overgang en hormonen aangaat. Iedere vrouw heeft haar eigen levensverhaal en dat verdient persoonlijke aandacht.

Een quick fix? Helaas, zo werkt het niet. Het vraagt een persoonlijke, nauwkeurige afstelling van je eigen ‘knoppen’. Die afstelling, dat is waar je tijdens de training inzicht in krijgt.

Ik reik je concrete handvatten aan hoe je zelf, d.m.v. een eerste stap via voeding, ontspanning, bewegen en bewustzijn op een natuurlijke manier positief invloed kan uitoefenen op je welzijn, gezondheid en energie.
Daarnaast begeleid ik je door je transformatieproces waarbij je oude overtuigingen, gedragspatronen en trauma's ontworteld.

Moeiteloos leven en werken

Foto's

Lente in je Leven in het kort

Soort geneeskundige

Adem coach
Coach
Holistisch therapeut
Mental Health Coaching
Regressietherapeut
Reïncarnatietherapeut
Trainer

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Ademwerk
Coaching
Emotional Freedom Techniques (EFT)
Energetisch therapeut
Familie of Systeem opstellingen
Hormoonbalans
Hormoonspecialist
Leefstijlcoach
Meditatie
Traumatherapie
Voedingsadvies
Zacht werken

Onze locatie

Lente in je Leven


Noorderstraat 12 6963 CE Dieren
06 83633496 Klik om te bellen