Leve-therapie


Malta 77 2721 HK Zoetermeer
06 51066862 Klik om te bellen

Specialisme Familie- en Organisatie-opstellingen
Specialisme Depressie en Trauma
Duurzame persoonlijke ontwikkeling bij Burn Out

Over Leve-therapie

Leve-therapie

bestaat uit 2 ervaren, psychodynamische therapeuten, Nicole van Leeuwen en Rob van der Veer die tevens elkaars levenspartner zijn.

Elk met een eigen achtergrond.
Nicole als van oorsprong geschoold therapeut Regressie, Inner kind werk en Systemisch werk (familie- en organisatie-opstellingen). Als ondernemer, docent, opleider, en trainer. Verbinding staat hierin centraal.
Rob als trainer, docent, vertrouwenspersoon, gespecialiseerd in achtergronden van burn out en depressie. En ervaringsdeskundige op deze terreinen.
Door het aan den lijve (ook mentaal / psychisch dus) hebben kunnen ervaren wat burn-out en depressie teweeg brengt is de gedrevenheid ontstaan om door zich om te scholen naar coach, therapeut en trainer cliënten op een unieke manier te begeleiden in deze impactvolle live-events.

Specialismen:

Burn out.

Vragen die opdoemen als: Hoe kom ik daar uit? Komt het nog goed? Wat moet ik veranderen in mijn leven, mijn werk, mijn privé, mijn gedrag en houding in mijn relatie, in mijn familiesysteem en mijn gezin van herkomst.

Depressie.

Heel vaak onderschat en onbegrepen. Tijd nemen, proces aangaan van de-pressie (druk verlagen). Hoe staat het met de hormoonhuishouding? Wat ligt er onder?

Rouw en Verlies.

Soms door onverwerkt verlies de oorzaak van de depressie.
Het verlies van een dierbare. Of het verlies van een baan, onverwacht of door tegenslagen.

Trauma verwerking.

Ontstaan op allerlei gebied, traumatische lijfelijke en psychische ervaringen onder meer door allerlei vormen van misbruik. Ontstaan in de (vroege) kindertijd of gedurende de pubertijd.
Nooit echt verwerkt en manifesteert zich als een rode draad in het leven en staat een ècht leven, vanuit zielsniveau in de weg.

Systemisch werk: Familie-opstellingen.

Deze wijze van benaderen heeft een zeer diepe werking. Onontbeerlijk bij een proces van wezenlijke, diepgaande verandering.

Uniek in de benadering.

Leve-therapie levert maatwerk en gaat voor echt blijvend resultaat.

Dit wordt bereikt door:

Het toepassen van diverse therapie- en coachingsvormen zoals Regressie, Hypnotherapie, Inner kindwerk, Systemische opstellingen, EMDR, NLP, Cognitieve Gedragstherapie en Psycho-educatie.
Het ontdekken van de èchte onderliggende oorzaken, dat aanpakken en door de verkregen inzichten en ondersteunende therapieën krijgt de cliënt de gouden kans duurzaam te veranderen.
En tenslotte te zijn wie hij of zij ècht is en te gaan leven vanuit zielsniveau.
Een ontdekkingstocht dus meer dan waard.

Het beste wat je kunt zijn is jezelf. Leven vanuit jouw ziel!

Leve-therapie in het kort

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Coaching
Familie of Systeem opstellingen
Hypnotherapie
Leefstijlcoach
Nlp
Psycho-sociale therapie
Regressie therapie

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Logo Leve-therapie

Leve-therapie

Leve-therapie


Malta 77 2721 HK Zoetermeer
06 51066862 Klik om te bellen