Lied van de Merel


Kaaphoorndreef 66 3563 AW Utrecht
06 39622324 Klik om te bellen

Over Lied van de Merel

Bij 'Lied van de Merel', praktijk voor natuurgeneeskunde, kun je terecht voor behandeling van uiteenlopende klachten op fysiek en psychisch gebied. 

Mijn specialiteit ligt op het gebied van pijnklachten, chronische ziektes en onstekingsziektes. Daarnaast bied ik aanvullende behandeling bij psychotische ervaringen, depressie en angstklachten. 

Heb je je ooit zo gelukkig gevoeld dat je wel in zingen kon uitbarsten?

Geluk past bij mensen. Geluk is je geboorterecht. Geluk zit in je en is altijd bereikbaar. Soms dankzij je omstandigheden. Soms ondanks je omstandigheden.

Toen ik kind was, kon ik uren zitten luisteren naar het zingen van de merels bij ons in de straat. Daar werd ik altijd in en in gelukkig van. Voor mij staat het lied van de merel symbool voor dat onverklaarbare geluksgevoel dat iedereen in principe kan voelen en dat een krachtige basis kan zijn die je door alles heen draagt waar je in je leven doorheen moet. Dat geluksgevoel ligt ten grondslag aan je geestelijke en lichamelijke gezondheid.

Ik hoop dat je jouw lied van geluk nooit kwijt bent, en als dat wel zo is, dat je het weer terug zult vinden en uit volle borst kunt zingen dat het leven mooi is.

Wil je mijn hulp daarbij? Je bent van harte welkom.

Vind je Utrecht te ver weg? Een e-consult hoort tot de mogelijkheden.

Met Liefde,

Merel

Foto's

Merel de Waard - Lied van de Merel

Lied van de Merel in het kort

Soort geneeskundige

Healer
Natuurgeneeskundige

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Aura reading / healing
Energetisch therapeut
Energetische geneeskunde
Fytotherapie
Muziektherapie
Paranormale/helderziende waarnemingen
Spirituele geneeswijze

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Artikelen

Mijn geest is als los zand in de wind

Sommige mensen zijn heel gevoelig. Dat geeft niks, het is zowel een uitdaging als een talent. Sommige mensen zijn zó gevoelig, dat ze ooit in hun leven terecht komen in een psychose. Dat is een...

Onze locatie

Lied van de Merel


Kaaphoorndreef 66 3563 AW Utrecht
06 39622324 Klik om te bellen