Lied van de Merel


Achterweg 10 2023 EV Haarlem
0639622324 Klik om te bellen

Over Lied van de Merel

Heb je je ooit zo gelukkig gevoeld dat je wel in zingen kon uitbarsten?

Geluk past bij mensen. Geluk is je geboorterecht. Geluk zit in je en is altijd bereikbaar. Soms dankzij je omstandigheden. Soms ondanks je omstandigheden.

Toen ik kind was, kon ik uren zitten luisteren naar het zingen van de merels bij ons in de straat. Daar werd ik altijd in en in gelukkig van. Voor mij staat het lied van de merel symbool voor dat onverklaarbare geluksgevoel dat iedereen in principe kan voelen en dat een krachtige basis kan zijn die je door alles heen draagt waar je in je leven doorheen moet. Dat geluksgevoel ligt ten grondslag aan je geestelijke en lichamelijke gezondheid.

Ik hoop dat je jouw lied van geluk nooit kwijt bent, en als dat wel zo is, dat je het weer terug zult vinden en uit volle borst kunt zingen dat het leven mooi is.

Mijn naam is Merel. Ik zet me met hart en ziel in voor een liefdevolle en professionele behandeling van lichamelijke en geestelijke klachten.
Mijn belangrijkste specialisatie is psychosegevoeligheid, maar ik krijg dagelijks te maken met de meest uiteenlopende verhalen en ziekteprocessen. Mijn belangrijkste behandelvorm is energetische therapie, aangevuld met een gedegen kennis van fytotherapie. Ik ben lid van de beroepsvereniging voor energetisch therapeuten, VVET, en de koepelorganisatie RBCZ. Mijn consulten worden vergoed door de aanvullende zorgverzekeringen met energetische therapie in het pakket.

Mijn belangrijkste gereedschap is mijn diepe verbinding met de spirituele wereld en mijn aangeboren genezende gave, aangevuld met veertien jaar praktijkervaring. Bij mijn behandelingen spelen energie, bewustzijn en klank een grote rol, waarbij ik sterk leun op mijn communicatie met het Hogere en mijn innerlijk zicht.

Psychose(gevoeligheid)
Mijn deskundigheid op het gebied van psychosegevoeligheid deel ik met cliënten, ervaringsdeskundigen en professionals uit het complementaire en reguliere veld door middel van lezingen en (geaccrediteerde) cursussen. Hiermee hoop ik een bijdrage te leveren aan het begrip van de energetische kant van deze ingrijpende menselijke ervaring en aan de veiligheid van de spirituele ontwikkeling van gevoelige mensen.

Energetische geneeskunde
Ik vind het belangrijk dat energetische geneeskunde beter wordt begrepen en toegankelijker wordt voor mensen uit alle lagen van de bevolking. Om dit te bereiken, doe ik onderzoek, schrijf ik en geef ik les en voorlichting.

Heb je vragen? Neem contact met me op of boek een intakegesprek.

Foto's

Lied van de Merel in het kort

Soort geneeskundige

Healer
Klanktherapeut
Magnetiseur
Natuurgeneeskundige

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Aura reading / healing
Energetische geneeskunde
Energetische therapie
Magnetiseren
Paranormale/helderziende waarnemingen
Spirituele geneeswijze
Traumatherapie
Voedingsadvies

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Lied van de Merel


Achterweg 10 2023 EV Haarlem
0639622324 Klik om te bellen