Liefdespraktijk Pries


Zwaanstraat 168 5431 BP Cuijk
0623406499 Klik om te bellen

Over Liefdespraktijk Pries

Vier jaar geleden heb ik een bijzondere bewustzijnsverruiming ondergaan en daardoor heb ik een veel mooier en gelukkiger leven gekregen! Ik ben in die tijd onderwezen door het leven zelf en daardoor ben ik nu ervaringsdeskundige geworden op het gebied van heling en (zelf)liefde. Ik heb mijn innerlijk weten ontdekt, doordat ik de liefdesenergie weer heb mogen voelen!

Weer naar binnen gaan en onze liefdesenergie voelen en daarnaast meer kennis vergaren over wie wij zijn, dat is wat wij mensen in deze tijd nodig hebben! Dit zodat wij onze focus gaan leggen op het ons goed voelen, wat de uiterlijke omstandigheden ook mogen zijn, in plaats van de uiterlijke omstandigheden te willen veranderen alvorens wij ons goed kunnen voelen.

Eind 2016 ben ik mij bewust geworden van deze liefdesenergie. Eenvoudigweg doordat ik mijn borstkanker met behulp van deze energie heb kunnen omarmen. Met andere woorden, deze energie zorgde ervoor dat ik mezelf weer kon voelen en daardoor ook de liefde voor mezelf weer kon voelen. Daardoor kon ik mijn tumor ook omarmen en accepteren. Ik noemde hem zelfs 'mijn boezemvriend'. Dit omdat ik door deze energie te voelen mezelf kon accepteren zoals ik op dat moment was. Ik voelde heel veel vrede en geluk en dat zorgde weer voor een gevoel van dankbaarheid voor alles en iedereen om mij heen! Dus ondanks de omstandigheden voelde ik mij gelukkig en blij! Vanuit dit gevoel kon ik vol overtuiging de keuzes maken die bij mij pasten. Daardoor zijn de twee jaren in de ziektewet de mooiste jaren van mijn leven geweest. Alles ging toen vanzelf. Ik hoefde nergens moeite voor te doen. Ik voelde mij goed van binnen en daardoor veranderden mijn omstandigheden met mij mee, omdat ik open stond voor mijn innerlijke liefdes wegwijzer.

Dit gun ik jou ook. En daarom is alles bij mij gericht op het weer voelen van deze liefde, zodat jij zelfbewust vanuit JOUW gevoel van vrede en geluk door het leven kunt gaan. Ik zeg bewust het weer voelen, omdat deze kracht er altijd heeft gezeten en er altijd zal blijven zitten. We hebben alleen ooit een vergissing gemaakt, waardoor we nu niet meer geloven dat deze kracht er zit. Samen met jou ga ik deze vergissing weer rechttrekken. Ik ondersteun jou bij jouw proces naar binnen toe en liefdevol raak ik de plekken aan die heling nodig hebben, zodat jij langzaam aan de vergissing gaat voelen, gaat zien, gaat omarmen en gaat accepteren. Op deze manier leer ik jou ruimte te maken voor de liefdesenergie, zodat jij intuïtief (jouw wegwijzer) gaat voelen wat goed voor jou is en wat niet en je daar naar kunt gaan handelen. Hierdoor herstel jij het zelfherstellend vermogen van jouw lichaam. Je gaat meer vrede en geluk ervaren en dit zorgt dan ook weer voor dankbaarheid. Het transformatieproces is dan in volle gang en je gaat jezelf en het leven op een heel andere manier bekijken. Je gaat merken dat door je van binnen goed te voelen, wat de omstandigheden ook zijn, jij de keuzes kunt maken die bij jou passen. En daardoor gaat jouw buitenwereld ook veranderen. Dit omdat jij net als ik jouw innerlijke wegwijzer gaat voelen en deze gaat volgen. Ik kan je garanderen dat dit geen energie kost, maar alleen maar energie oplevert!

Het maakt niet uit wat je hebt meegemaakt……jouw verleden zal er juist voor zorgen dat jij in het NU alles kunt veranderen en anderen wegen voor jezelf kunt gaan bewandelen vanuit jouw kern.

Ik hou van jou in al jouw kleuren. Jij bent uniek zoals je bent door alles wat je hebt meegemaakt en nu nog meemaakt. Ik omarm jou, leef met jou mee, oordeel niet en geef jou de kracht om jezelf te leren zien in al jouw kleuren. Dit zodat jij de keuzes kunt maken die bij jou passen! Zelfliefde en zelfwaardering is het allermooiste cadeau dat jij jezelf en ook anderen kunt geven!

Foto's

Liefdespraktijk Pries in het kort

Soort geneeskundige

Adem coach
Coach
Healer
Holistisch therapeut
Hypnotherapeut
Levenstherapie
Lichaamsgericht therapeut
Massagetherapeut
Mental Health Coaching

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Coaching
Emotioneel Lichaamswerk
Energetic Release Technique
Energetisch therapeut
Hypnotherapie
Inner Child Therapeut
Massage
Mindfulness
Reiki
Reiki behandelaar
Reiki Master
Spirituele geneeswijze
Spreker
VortexHealing®

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Artikelen

Ik en mijn boezemvriend

in oktober 2016 kwam eindelijk het grote geschenk dat mij in een klap liet voelen wat ik al jaren probeerde te begrijpen. ? Hij was echt mijn grote redding…….mijn boezemvriend! ? In oktober...

Onze locatie

Liefdespraktijk Pries


Zwaanstraat 168 5431 BP Cuijk
0623406499 Klik om te bellen