Life & Co., hypnotherapie & coaching


Boerhaavelaan 61a 3112 LD Schiedam
06-14686345 Klik om te bellen

Over Life & Co., hypnotherapie & coaching

Loop jij op dit moment vast?

Heb jij last van stress, onzekerheid en/of depressieve gevoelens? Heb jij last van een angst of een allergie?
 

Fantastisch, je hebt de eerste moedige stap gemaakt om van jouw probleem af te komen en je bent op zoek naar de therapeut die jou daarmee kan helpen.

Life & Co. helpt en ondersteunt o.a. bij klachten in relatie tot een negatief zelfbeeld, angsten en fobieën, maar ook bij allergie-klachten.

Welkom, mijn naam is Petra Goossens, en ik heb een vraag aan jou? Hoe zou het zijn als jouw probleem er niet meer was? Als je weer kan gaan ontdekken wat voor jou belangrijk is en weer een leven vol leven kan leiden. Een leven zonder angst, allergie, stress, onzekerheid, depressieve gevoelens of andere problemen.


In mijn praktijk (aan huis) in Schiedam werk ik met een combinatie van hypnotherapie, NLP en coaching. Doordat hypnotherapie inwerkt op het onbewuste is het mogelijk om gewenste veranderingen snel te laten plaatsvinden en is het heel breed inzetbaar. Het onbewuste zorgt namelijk voor 95% van je gedrag. Door dit te combineren met NLP en coaching help ik jou weer de beste versie van jezelf te worden.


Bezoek simpelweg mijn website voor meer informatie en maak hier geheel vrijblijvend en gratis een afspraak voor een telefonisch gesprek zodat we samen kunnen bepalen of ik de juiste therapeut voor jou ben.


De praktijk is uitstekend te bereiken met het OV en op loopafstand van Station Schiedam Centrum. Voor de deur is er voldoende betaalde parkeergelegenheid. Daarnaast zijn er ook online mogelijkheden. De therapie is namelijk aangepast zodat werken op afstand mogelijk is.

Hoe zou jouw leven eruit zien als je jouw probleem niet meer doet? Neem de regie weer in eigen hand, ook jij mag weer 100% jezelf zijn!

Foto's

Petra Goossens

Life & Co., hypnotherapie & coaching in het kort

Soort geneeskundige

Coach
Holistisch therapeut
Hypnotherapeut

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Coaching
Hypnotherapie
Nlp
Regressie therapie

's avonds geopend

Ja

Onze locatie

Life & Co., hypnotherapie & coaching


Boerhaavelaan 61a 3112 LD Schiedam
06-14686345 Klik om te bellen