LijfLoket


De Hoef 558 5242 CP Rosmalen
06 11451446 Klik om te bellen

Online orthomoleculair advies
Persoonlijk inzicht en advies
Tijd en aandacht voor jou

Over LijfLoket

LijfLoket is nieuw! En LijfLoket doet het nét even anders dan andere orthomoleculaire praktijken. Ben jij op zoek naar advies van een gediplomeerd orthomoleculair therapeut, maar vind je bij jou niemand in de buurt? Of wil je gezonder worden, maar wil je geen duur traject afnemen? Dan zit je goed bij LijfLoket. Je boekt eenvoudig een consult én je hoeft de deur er niet voor uit.

Orthomoleculair therapeut
Wees gerust. Bij LijfLoket krijg je geen dieet toegestuurd. Je hoeft ook niet ineens intensief te gaan sporten. Het gaat erom dat je met slimme stapjes steeds gezonder wordt. De adviezen die je krijgt van een orthomoleculair therapeut kunnen echte ‘eyeopeners’ zijn. Én ze sluiten naadloos aan op jouw leven en leefstijl.

Blijvend resultaat
In de opleiding tot orthomoleculair therapeut bij de Natura Foundation en door alles wat ik lees, ervaar en beluister heb ik ontzettend veel geleerd over het lichaam en over gezondheid. Ook is er op internet oneindig veel informatie te vinden. Als jij je klachten wilt verminderen, heb jij ook kennis over voeding en gezondheid nodig. Maar niet ál deze kennis. Daarom krijg je bij LijfLoket persoonlijk inzicht en advies, helemaal gericht op jouw situatie.

LijfLoket:

· Tijd en aandacht voor jouw verhaal
· Persoonlijk advies waarmee jouw klachten verminderen
· Verrassende inzichten voor een blijvend resultaat

Over mij
Mijn naam is Mayke, 39 jaar en orthomoleculair therapeut. Ik heb communicatiewetenschappen gestudeerd en 15 jaar gewerkt als contentmanager en communicatieadviseur. Drie jaar geleden besloot ik het roer om te gooien en ben ik gaan studeren; orthomoleculaire therapie bij de Natura Foundation & psychische- en medische basiskennis bij de Energieschool. Ik doe dit omdat ik het ontzettend leuk en interessant vind én omdat ik met deze kennis heel graag mensen ondersteun op weg naar een leven met minder klachten en ziektes. Want dat is tegenwoordig helemaal niet zo makkelijk! We worden continu verleid om verkeerde keuzes te maken en de adviezen over gezond leven gaan alle kanten op. De weg naar gezondheid is voor iedereen anders en ook jij verdient persoonlijk advies, afgestemd op jouw situatie. En dat krijg je bij LijfLoket!