Logopedische Praktijk S.J. Nienhuis


Molenakkers 1 9468 BK Annen
0612379683 Klik om te bellen

Over Logopedische Praktijk S.J. Nienhuis

Wij bieden logopedisch onderzoek en begeleiding op het gebied van problemen met adem, stem, spraak, taal, gehoor, slikken, lezen en schrijven voor zowel kinderen als volwassenen. Voor stotteren en begeleiding van baby's en dreumessen verwijzen wij u graag door naar de daarin gespecialiseerde collega's van andere praktijken.

We zijn in 2000 gestart uit overname in Assen en hebben in de loop van de jaren de dependances in Annen, Zuidlaren en Veendam geopend naar gelang de vraag die er op dat moment was. Veelal kwamen de dependances voort uit onze contacten met andere disciplines om de samenwerking uit te breiden en te verdiepen.

We streven ernaar om zo compleet mogelijk te kijken en de omgeving als co-therapeut/ondersteuning in te zetten om een zo optimaal mogelijk resultaat in samenspraak met de patiënt te bereiken. We proberen hierin transparant naar de patiënt toe te zijn (of naar de ouders) en samen waar mogelijk de doelen te bepalen en/of bij te stellen. Ook geven wij hier duidelijk aan waar onze grenzen liggen en bekijken met u waar u eventueel dan het beste op uw plaats bent.

Voor aanmelding of specifieke vragen/informatie verwijzen wij u naar onze website www.logopedieassen.nl of www.logopedieannen.nl. Ook bent u altijd welkom om een mail te sturen naar logopedienienhuis@gmail.com of ons te bellen.

Foto's

Logopedische Praktijk S.J. Nienhuis in het kort

Soort geneeskundige

Therapeut (algemeen)

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Massage
Spreker

's avonds geopend

Ja

Onze locatie

Logopedische Praktijk S.J. Nienhuis


Molenakkers 1 9468 BK Annen
0612379683 Klik om te bellen