LunaNova Massage & Kruidengeneeskunde


Kastanjelaan 87 4621 HD Bergen op Zoom
06-22940604 Klik om te bellen

Over LunaNova Massage & Kruidengeneeskunde

Praktijk voor Massage- en Fytotherapie in Bergen op Zoom.

Massage(therapie)

In mijn massages ben ik er voor jou, met volledige aandacht en in verbinding. Tijdens een intakegesprek wordt er bekeken wat jij nodig hebt. Of dat nu ontspanning is of klachtbehandeling (spiritueel, mentaal of fysiek) je kunt bij mij terecht met je verhaal. 

Naar aanleiding van het gesprek kan er vaak een thema worden bepaald wat op dat moment bij je speelt. Hierna kan ik een behandeling samenstellen uit de methodes die ik tot mijn beschikking heb (van voetreflex tot energetische hoofdmassage, Chakrabehandeling, Holistic Pulsing, Bindweefselmassage, Meridiaanmassage etc.). Ook kan er een intuïtieve massage worden gedaan waarbij ik ga voelen wat er in je lichaam leeft of blokkeert en ga ik daarop werken.

Healing 

U kunt ook bij mij terecht voor Reikibehandelingen, Kahi Loa healing of behandeling van de Chakra's. 

Hawaiian Healing Arts

De meest bijzondere behandeling in mijn praktijk komt uit Hawaii. Het traditionele Hawaiiaanse lichaamswerk Lomi Lomi is waar mijn hart ligt. Dit  lichaamswerk wordt gecombineerd met gebed en chants volgens traditioneel protocol. Het doel van deze behandeling is het in balans brengen van je spirituele, mentale en lichamelijke zelf zodat je weer goed in je vel zit op alle vlakken.

Het lichaamswerk bestaat uit lange strijkingen, rekkingen, gewrichtsmobilisaties en bonewashing (zacht werk op de botten). Er zijn verschillende stijlen. Ik werk vooral met de Temple Style van Ambraham Kawaii en op het moment ben ik bezig om te leren van Kumu Kawika Foster (51e generatie van het eiland Molokai).

Verder is er nog de Lua Lomi, deze behandeling komt van het eiland Maui en was oorspronkelijk bedoeld om krijgers snel weer op de been te krijgen voor de strijd. Zelf vind ik dit een hele fijne behandeling om weer te herstellen na fysieke arbeid, sporten en km de balans van het vocht in het lichaam weer te herstellen en alles weer te laten stromen. "Moving the water".

Ook werk ik met Ho'oponopono, het traditioneel Hawaiiaanse vergevingsritueel. Hierbij wordt gewerkt met families, gezinnen of andere relaties die een probleem hebben. Hierdoor kunnen ook fysieke problemen ontstaan. Door hetgeen te verwijderen wat het zwaarst weegt op de relatie, kan er weer ruimte komen voor vergeving en kan de harmonie in de relatie worden hersteld.

Dit ritueel werd geleerd van Kumu Lawrence Aki (50e generatie Kumu van Molokai). Het gaat hierbij zeker niet om de meer bekende "mantra", deze is niet Hawaiiaans.

Voel je welkom om deze manier van werken te ervaren. E Komo Mai

LunaNova Massage & Kruidengeneeskunde in het kort

Soort geneeskundige

Healer
Masseur
Voetmasseur

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Aromatherapie
Cupping
Emotioneel Lichaamswerk
Fytotherapie
Massage
Meditatie

's avonds geopend

Ja

Onze locatie

LunaNova Massage & Kruidengeneeskunde


Kastanjelaan 87 4621 HD Bergen op Zoom
06-22940604 Klik om te bellen