Marije Bloeit - coaching - reiki - holistische therapie


Balearenstraat 38 6663 NM Lent
06 48617753 Klik om te bellen

Over Marije Bloeit - coaching - reiki - holistische therapie

Ik help jou om weer te leven vanuit rust en vertrouwen, om weer tot bloei te komen en te genieten op een manier die bij jou past!

Binnen mijn praktijk richt ik me op het holistische plaatje:

Van coaching, bijv bij keuzes maken in het leven of het bewust worden van je brein en het 'herprogrammeren' van jouw gewoontes en overtuigingen

Tot Reiki bij blokkades op alle niveau's.

Ik heb ruimte voor een brede doelgroep, maar heb een specialisatie voor jonge moeders, gezien de transformatie in deze rol waarover we op school niets leren en in de gemiddelde cursus stopt het bij het leren over borstvoeding terwijl het dan pas begint. Door moeders te begeleiden ontstaat er direct een olievlek effect, want kinderen spiegelen ons. Bovendien is investeren in jezelf met jonge kinderen het mooiste voorbeeld dat je kunt geven als je jouw kinderen een gezond en gelukkig leven toewenst.

De hulp die je van mij kunt verwachten is even nuchter als spiritueel. Afspraken kunnen live, maar ook online gemaakt en uitgevoerd worden. Stiekem blijkt Reiki op afstand zelfs extra effectief voor de diepere emotionele lagen, dan kun jij jezelf comfortabel terug trekken en hebben we voor en na de behandeling contact.

Ik laat me inspireren door de zin van Buddha: "Als we het wonder van een enkele bloem konden zien, zou ons hele leven veranderen" Dat betekend voor mij zoveel als weer in balans komen door contact te maken met jouw kern, jouw zaadje, jouw hart en ziel.

*Per eind 2021 kun je ook bij mij terrecht voor een massage, deze opleiding heb ik toegevoegd aan mijn bloemlezing in coaching en healing, om laagdrempelig kennis te maken met mijn werk en het weer in contact komen met jouw lichaam.

Foto's

Marije Bloeit - coaching - reiki - holistische therapie in het kort

Soort geneeskundige

Coach
Healer
Holistisch therapeut
Magnetiseur
Massagetherapeut
Masseur

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Coaching
Emotional Freedom Techniques (EFT)
Energetisch therapeut
Familie of Systeem opstellingen
Inner Child Therapeut
Magnetiseren
Meditatie
Mindfulness
Nlp
Regressie therapie
Reiki
Reiki behandelaar
Spreker

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Marije Bloeit - coaching - reiki - holistische therapie


Balearenstraat 38 6663 NM Lent
06 48617753 Klik om te bellen