Mariska de Heus


Guardini-Nes 21C 1862 AK Bergen Nh

Over Mariska de Heus

Praktijk voor healing en energiewerk, ook behandelingen aan huis!

Een ideale staat van gezondheid en geluk bereiken we wanneer we als volledig persoon -lichaam, geest, emotie en ziel- energetisch in balans zijn. Zodra een van deze aspecten niet of niet goed functioneert, oftewel is geblokkeerd, zullen alle andere aspecten hier ook onder lijden. Als we disbalans in ons leven hebben, kan dit onze algehele gezondheid negatief beïnvloeden.

Energy healing activeert de subtiele energiesystemen van het lichaam om blokkades te verlichten of verwijderen. Door deze energetische blokkades te doorbreken, wordt het vermogen van het lichaam om zichzelf te genezen en in balans te brengen gestimuleerd.


Energy Release Healing is therapeutisch lichaamswerk om de energielijnen in het lichaam te stimuleren en eventuele blokkades op te heffen. Je voelt de energie weer vrij door je lichaam stromen en je voelt je energiek en als nieuw, vrijwel direct na de behandeling.


Reconnective Healing is een interactie met healing frequenties, die bestaan uit licht, energie en informatie. Het zorgt ervoor dat je lichaam zichzelf weer kan gaan helen en op alle niveaus volledig in balans komt.

Mariska de Heus in het kort

Soort geneeskundige

Healer
Lichaamsgericht therapeut

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Acupressuur
Energetic Release Technique
Massage
Reconnective Healing

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Mariska de Heus


Guardini-Nes 21C 1862 AK Bergen Nh