NADERBIJ


Ruynemanstraat 24 5012 JG Tilburg
0619752595 Klik om te bellen

Persoonlijke en deskundige begeleiding bij NAH
Weer in contact met eigen mogelijkheden
Regie over eigen leven

Over NADERBIJ

Praktijk voor NAH-begeleiding, coaching en therapie. Bij Naderbij ben je aan het juiste adres voor behandeling of begeleiding op maat. Bij klachten en chronische ziekten, waaronder Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Het gaat vooral om wat voor jou werkt en wat bij jou past. 

Herstel van balans

Iedereen maakt dingen mee en kan hierdoor uit balans raken en klachten ervaren. Naderbij richt zich op het herstellen van deze balans. Door je weer met jezelf in contact te brengen zodat eigen mogelijkheden herontdekt worden.

NAH-begeleliding

Ook het leven na hersenletsel vraagt om een nieuwe balans. Naderbij biedt persoonlijke en deskundige begeleiding bij Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Er worden handvatten aangereikt zodat weer grip op het leven ontstaat. Bijvoorbeeld door het eigen maken van nieuwe routines, het gebruiken van hulpmiddelen en het inzetten van slimme strategieën. Dit helpt eigen kracht te hervinden en weer te vertrouwen in eigen kunnen.
De NAH-begeleiding kan desgewenst aan huis gegeven worden (PGB (WMO/WLZ), Tilburg en omgeving).  

Coaching

Naderbij helpt je ruimte te creëren voor jezelf en hierdoor leer je veel over je eigen mogelijkheden. Je herontdekt jezelf en kijkt naar jezelf op een andere manier. Dit kan leiden tot nieuwe inzichten en niet eerder ontdekte mogelijkheden. Het is een weg van persoonlijke groei. Jij bepaalt die groei. Ik breng je in beweging door je te stimuleren, een spiegel voor te houden en aan te reiken wat je op dit moment nodig hebt en wat op dit moment het meest effectief is. Je leert oude patronen los te laten en eigen talenten en ideeën in te zetten. Hierdoor ontdek je nieuwe wegen naar balans, rust en plezier in het leven.

Therapie

De therapie van Naderbij helpt om dichter bij jezelf te komen en de balans te herstellen. Hierdoor hoeven er geen klachten meer te zijn. Er wordt gebruik gemaakt van technieken die speciaal op de persoon zijn afgestemd. 

Regie over je leven

Ben jij op zoek naar meer balans? Wil jij het beste uit jezelf halen en je leven van binnenuit weer vorm en inhoud geven zoals jij het wilt?
Dan ben je bij Naderbij aan het juiste adres voor een liefdevolle en inspirerende begeleiding!

Welkom bij jezelf in praktijk Naderbij!

Benieuwd naar wat Naderbij voor jou kan betekenen?

Neem contact op met Ingrid: 06 19752595 of kijk op haar website!

Naderbij brengt je in contact met je eigen mogelijkheden

Foto's

NADERBIJ in het kort

Soort geneeskundige

Coach
Holistisch therapeut
NAH-begeleiding
Sensi-Therapeute

's avonds geopend

Ja

Certificeringen

Psycholoog

NLP master practitioner

Neurorevalidatie

Onze locatie

Logo NADERBIJ

NADERBIJ

NADERBIJ


Ruynemanstraat 24 5012 JG Tilburg
0619752595 Klik om te bellen