Natural Body Health


Goudreinettestraat 1 4421 LA Kapelle
0612927503 Klik om te bellen

Over Natural Body Health

De doelstelling van een natuurgeneeskundig therapeut is het lichaam weer in evenwicht brengen, ook wel (homeostase)genoemd en het zelfgenezend vermogen van het lichaam te verbeteren op fysiek, mentaal, en niet te vergeten, emotioneel vlak.

Als therapeut focus ik mij om, samen met u, de oorzaken van u klacht/aandoeningen te zoeken en aan te pakken. Uiteraard behandelen we ook de symptomen, maar we gaan verder als natuurgeneeskundig therapeut. Aan de hand van een uitgebreid intakeformulier wat u op voorhand invult, gaan we een anamnese/intake gesprek voeren, we doorlopen de gegevens, maar maken we ook kennis met elkaar en krijg ik inzichten in u functioneren en uw persoonlijkheid. Van hieruit leg ik de verbanden tussen de klachten en uw voeding- en levenswijze. Er komen allerlei thema `s aanbod zoals u huidige klachten, medische voorgeschiedenis, erfelijke aanleg, slaap en voedingspatroon, levenswijze, overgevoeligheden en dergelijke… Indien nodig maak ik nog gebruik van bijvoorbeeld iriscopie, om nog een duidelijker beeld te krijgen van je lichamelijke gesteldheid.

Na de anamnese maken we een persoonlijke therapieplan op om de oorzaken van uw klachten aan te pakken en uw innerlijke kracht te herstellen. Een therapieplan zal bestaan uit verschillende disciplines van de natuurgeneeskunde, u moet daarbij onder andere denken aan een gezonde voedingspatroon met daarbij een haalbare levenswijze aangepast aan u en voor u persoonlijk. Dit wordt al dan niet gecombineerd met bepaalde lichaamsbehandeling of bepaalde kruiden (fytotherapie) en dergelijke.

Natural Body Health in het kort

Soort geneeskundige

Darmtherapeut
Dr. Schüssler celzouten advies
Kinesiologe
Masseur
Natuurgeneeskundige
Therapeut (algemeen)
Voedingsdeskundige
Voetmasseur
Voetreflexoloog

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Bloesemremedies
Guasha
Iriscopie
Klassieke natuurgeneeskunde
Naet

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Natural Body Health


Goudreinettestraat 1 4421 LA Kapelle
0612927503 Klik om te bellen