Natural Waves Body Mind Centrum


Merwedekade 174bis 3522 JE Utrecht
06-40143722 Klik om te bellen

Over Natural Waves Body Mind Centrum

Met integrale natuurgeneeskunde volgens de vijf natuurgerichte principes verlicht je klachten op een natuurlijke manier. Voor, tijdens en ná je zwangerschap.

Natural Waves Body Mind Centrum is gespecialiseerd in energie en balans bij zwangerschap en geboorte. Veel zwangere vrouwen ervaren zwangerschapsklachten, zoals oedeem (vocht vasthouden), misselijkheid, slapeloosheid, het vasthouden van spanning & ademhalingsproblemen.


Integrale natuurgeneeskunde betekent dat er volgens de vijf natuurgerichte principes wordt gewerkt:

ENERGIE
De mens is onlosmakelijk onderdeel van de natuur. Door bewust te worden van de werking van jouw natuurlijke balans, hou je het energieniveau op pijl. Is de energie geblokkeerd, dan loopt alles minder lekker en komen lichaam en geest in opstand. Als de energie stroomt ervaar je meer gronding, heb je een betere nachtrust, ben je minder moe en verteer je voeding en gebeurtenissen beter.

PRIKKELOVERDRACHT
Bij een verstoorde prikkeloverdracht is de kans groot dat er sprake is van disbalans. Heffen we deze op, dan verbetert de communicatie in het lijf, waardoor er meer energie gaat stromen. Het resultaat is een grotere mentale en fysieke fitheid, een gevoel van kalmte en innerlijke kracht.

DRAINAGE
Een ongezonde leefstijl belast body en mind. Ook kunnen nare ervaringen zich vastzetten en onrustige gedachten de prikkeloverdracht in het lijf en de geest beïnvloeden. Door lichamelijk en mentaal los te laten voel je je lichter en zit je lekkerder in je vel. Bij Natural Waves Body Mind Center ondersteun je het proces van loslaten van mentale onrust en spanning via ademhalingstechnieken, het landen in je lijf en loslaten met therapeutische massage methodieken inclusief acupressuur en moxa en lymfedrainage (het afvoeren van overtollig vocht) met de voetreflexmethodiek.

VOEDING
Het niet goed functioneren van de darmen heeft grote invloed op je energiebalans en het lekker in je vel zitten. Voeding aangepast op individuele behoeften is voedend voor het lichamelijk en geestelijk welbevinden. Dat betekent dat er sommige voedingsmiddelen worden weggelaten of toegevoegd. Hetzelfde geldt voor je leefstijl. Door bewust te worden van voedende gewoonten en leefstijl voedt je je algehele vitaliteit.

LEVENSKUNST
Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Door het lichaam te koesteren komt ook de geest tot rust en krijgt deze de mogelijkheid om op diep niveau tot nieuwe inzichten te komen en oude mind-sets los te laten. In deze heldere staat van zijn is er ruimte om keuzes te maken die je fysiek, mentaal en spiritueel voeden.

Natural Waves Body Mind Centrum is aangesloten bij beroepsvereniging BATC en de CAM Cooperatie. 

Natural Waves Body Mind Centrum in het kort

Soort geneeskundige

Natuurgeneeskundige

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Acupressuur
Ayurveda
Hypnotherapie
Massage
Moxa therapie
Voetreflexologie

's avonds geopend

Ja

Onze locatie

Natural Waves Body Mind Centrum


Merwedekade 174bis 3522 JE Utrecht
06-40143722 Klik om te bellen