Natuurgeneeskunde en Orthomoleculaire geneeskunde OrthoBalans - Nijmegen


Berg en Dalseweg 83 6522 BC Nijmegen
06-24129903 Klik om te bellen

Over Natuurgeneeskunde en Orthomoleculaire geneeskunde OrthoBalans - Nijmegen

Natuurgeneeskundige orthomoleculaire praktijk OrthoBalans te Nijmegen

Orthomoleculaire geneeskunde is een behandelwijze die uitsluitend gebruik maakt van natuurlijke middelen. Er worden alleen middelen ingezet die goed onderbouwd zijn en/of wetenschappelijk zijn onderzocht.

Voor de start van de behandeling wordt een uitgebreide anamnese afgenomen, waarbij er gebruik wordt gemaakt van verschillende orthomoleculaire onderzoeksmethoden. Indien nodig wordt ontlasting, urine of bloed onderzocht. OrthoBalans werkt hiervoor onder andere samen met de laboratoria MGLAB, Medivere en RP vitamino. In de praktijk wordt gewerkt vanuit een holistische benadering en gestreefd naar een behandeling op maat, afhankelijk van de individuele klachten. Bij niemand zijn de oorzaken van de klachten en de onderliggende problemen hetzelfde. Er wordt rekening gehouden met het gebruik van medicatie van de cliënt. Meer informatie over orthomoleculaire geneeskunde, de tarieven en de praktijk kunt u vinden op de website. Het telefoonnummer van de praktijk is 0624129903. De praktijk bevindt zich op de Berg en Dalseweg 83 te Nijmegen.

Orthomoleculair therapeut Drs. Jacqueline Elferink heeft naast Orthomoleculaire Geneeskunde ook Medische Basiskennis, Psychologie en Ontwikkelingsstudies (Master in 1999 behaald) en 3 jaar haptotherapie gestudeerd. Zij is aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG en RBNG. De consulten komen daarom bij verschillende (aanvullende) verzekeringen voor vergoeding in aanmerking.

Jacqueline Elferink is weekelijks op gezondheidsnieuws radio te horen. Ze is auteur van de publicatie '' Mentaal in balans met natuurlijke middelen (70 pagina's). Zij verzorgt ook geaccrediteerde natuurgeneeskundige bijscholingen. Als u een bijscholing wilt bijwonen of een van haar publicaties wilt opvragen, neemt u dan contact op met OrthoBalans.

Foto's

Natuurgeneeskunde en Orthomoleculaire geneeskunde OrthoBalans - Nijmegen in het kort

Soort geneeskundige

Natuurgeneeskundige

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Fytotherapie
Kindertherapie
Klassieke natuurgeneeskunde
Orthomoleculaire geneeswijze en PNI
Psycho-sociale therapie

Onze locatie

Natuurgeneeskunde en Orthomoleculaire geneeskunde OrthoBalans - Nijmegen


Berg en Dalseweg 83 6522 BC Nijmegen
06-24129903 Klik om te bellen