Natuurgeneeskundig praktijk Top2toe4you


Zuiddijk 2e 4771 PB Langeweg
06 29774835 Klik om te bellen

Holistische werkwijze
Werk met het lichaam samen
Op maat gemaakte behandeling

Over Natuurgeneeskundig praktijk Top2toe4you

Ik ben Bonny Carton en houd mij al jaren bezig met alles rondom gezondheid en (h)eerlijk eten. Gezond en vitaal zijn en dit ook blijven, is voor mij erg belangrijk. Mijn specialisaties zijn voetreflex en het genezend vermogen van voeding. Waar mogelijk zet ik voeding in als medicijn. Dit is de basis, maar zonder een balans op alle gebieden die van invloed zijn op je gezondheid zal dit weinig uithalen. De behandelingen zijn dan ook altijd op maat gemaakt.

Ben jij bewust met je gezondheid bezig en wil je deze op een natuurlijke wijze ondersteunen of verbeteren? Preventief of misschien loop je met klachten op lichamelijk, psychisch of emotioneel gebied. Dan ben je bij Top2toe4you aan het juiste adres.

Klachten hebben je iets te vertellen

Ik werk als natuurgeneeskundige holistisch en kijk dus naar alles wat van invloed is op jouw gezondheid. Laten we samen kijken wat de klachten jou willen vertellen. Waar is bij jou een onbalans ontstaan? Graag ondersteun ik jou bij het herstellen van de balans in lichaam en geest. Dit door verschillende methodes in te zetten en zo het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam te stimuleren. De gezondheid dus op een natuurlijke wijze een handje helpen. Ook gaan we aan de slag met een stukje bewustwording.

Grote fascinatie heb ik voor de flexibiliteit van ons menselijk lichaam. Heel lang kan het alles aan. Wanneer het lichaam echter niet meer doet wat wij willen, spreken we van ziekte. Zelf zie ik dit als een kans om te kijken wat er anders mag. Waarin vragen we te veel van ons zelf? Hoe kunnen we zorgen dat de balans hersteld wordt?

Daarmee help ik je op weg. Ieder mens is anders en de aanpak dus ook. We kijken wat jij nodig hebt om weer van top tot teen in je natuurlijke balans te komen.