Oerwijz | Praktijk voor darmklachten


Plesmanstraat 59 - 3a 3905 KZ Veenendaal
06 19675979 Klik om te bellen

Over Oerwijz | Praktijk voor darmklachten

Oerwijz is een praktijk gericht op het herstellen en verbeteren van darmklachten door middel van natuurlijke voeding, leefstijlaanpassingen en waar nodig voedingssupplementen.

Darmklachten kunnen een flinke stempel op je leven drukken. Veel mensen denken dat je er mee moet leren leven. Gelukkig is dat niet waar. Er zijn mogelijkheden voor gericht onderzoek en behandeling. Wij werken met het Darmherstelplan om op gestructureerde wijze je darmklachten aan te pakken.

Uitgangspunt van de behandeling is het herstellen van de balansen in het lichaam en ruimte geven aan het zelfgenezend vermogen. Er wordt gewerkt met op basis van een ontlastingsonderzoek voor goed inzicht in wat er in de darmen aan de hand is. Daarnaast wordt er breed gekeken naar andere factoren die een rol kunnen spelen zoals de voeding, de balans in de neurotransmitters, de hersen-darm as etc.

Met behulp van aanpassingen in de voeding en leefstijl gecombineerd met voedingssupplementen ga je vervolgens aan de slag. Er is een mogelijkheid om aanvullend te kiezen voor bioresonantie.

Onze ervaring is dat deze brede aanpak het verschil maakt. Wij werken heel anders dan reguliere artsen. Als je het gevoel hebt dat je in het ziekenhuis of bij de huisarts niet verder komt, dan geeft onze manier van werken weer mogelijkheden. In de praktijk merken we dat dit zich vertaald in resulaat.

Oók als je eerder bij een orthomoleculaire therapeut of andere therapeut in behandeling geweest bent kunnen we vaak toch weer nieuw licht werpen op je klachten en wat je verder nog kan doen.

Er wordt gebruik gemaakt van online consulten waardoor de behandeling voor iedereen in Nederland en België toegankelijk is.

Oerwijz werkt samen met Astrid den Drijver van praktijk Voel je beter in Oldenzaal en Andrea van Bronkhorts van Gezondheidscentrum van Bronkhorst in Gorssel.

Kom je regulier niet verder met je darmklachten? Er is vaak meer mogelijk dan je denkt met orthomoleculaire therapie

Foto's

Aan de slag met je voeding
Ontlastingsonderzoek
Consult bij Oerwijz
Susanne

Oerwijz | Praktijk voor darmklachten in het kort

Soort geneeskundige

Darmtherapeut
Orthomoleculair therapeut
Voedingsdeskundige

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Orthomoleculaire geneeswijze en PNI
Soul Body Fusion
Voedingsadvies

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Logo Oerwijz | Praktijk voor darmklachten

Oerwijz | Praktijk voor darmklachten

Oerwijz | Praktijk voor darmklachten


Plesmanstraat 59 - 3a 3905 KZ Veenendaal
06 19675979 Klik om te bellen