Ontspan Hypnotherapie


Lijsterlaan 1 5301 NX Zaltbommel
0636166651 Klik om te bellen

Over Ontspan Hypnotherapie

Ontspan Hypnotherapie is een full time praktijk in Zaltbommel. Hypnose is een weldaad voor lichaam en geest. Met hypnotherapie kunnen de oorzaken van een probleem worden opgespoord en ongevoelig worden gemaakt. Daarnaast zijn er speciafieke technieken voor het vergroten van zelfwaarde en zelfvertrouwen. Ontspan hypnotherapie werkt en is opgeleid volgens de OMNI methode. OMNI is een wereldwijd instituut die al meer dan 30 jaar hypnotherapeuten opleid volgens een beproefd concept met methoden die snel en effectief werken voor talloze problemen. OMNI is als eerst ISO9001 gecertificeerd voor de opleiding en voor de hypnotherapie proces.

Met hypnose technieken kun je o.a. leren ontspannen, werken aan sportverbetering, pijnbestrijding en studieverbetering.

Kinderhypnose: hypnose kan ook voor kinderen worden ingezet. het is een veilige, snelle en effectieve methode om er snel voor te zorgen dat jouw kind zich weer helemaal goed gaat voelen. het is veelzijdig inzetbaar: neem gerust contact op om uit te vinden of het voor jouw doelstelling ingezet kan worden. Je kunt bijvoorbeeld denken aan buikpijn, faalangst, echtscheidingsverdriet, heimwee, broek en bedplassen, allerlei leerproblemen, angsten etc

Ervaar jij veel stress? Kamp je met burn-out problemen? Dan is hypnose iets voor jou! Hypnose helpt je op een snelle, natuurlijke, ontspannen manier stress af te voeren.

Examenangst, vliegangst of andere angsten? In 1 tot 3 sessies kan hypnotherapie je mogelijk helpen om van je angsten af te komen.

Comfortabel bevallen: op een mooie manier bevallen zonder chemische middelen. in een aantal sessies gaan we aan de slag om je alle tools te leren zodat jij in control bent bij je bevalling.

Iedereen die in hypnose wil gaan, kan in hypnose gaan :ik kan het, ik wil het, ik doe het! Wist je dat je in hypnose: kunt spreken, kunt denken, kunt lieen, kunt afwijzen wat je niet wilt? Hypnose geeft jou controle. Hoe vaker je in hypnose gaat, hoe gemakkelijker en dieper je gaat.

Nieuwe revolutionaire techniek HypnoCell tegen chronische pijn!

Al nieuwsgierig geworden wat hypnose voor jou kan doen? Neem snel contact op ontspanhypnotherapie@gmail.com

Foto's

Ontspan Hypnotherapie, OMNI

Ontspan Hypnotherapie in het kort

Soort geneeskundige

Coach
Hypnotherapeut
Kindertherapeut
Mental health
Regressietherapeut
Therapeut (algemeen)

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Coaching
Hypnotherapie
Inner Child Therapeut
Regressie therapie
Voedingsadvies

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Artikelen

Ontspan Hypnotherapie Bommelerwaard

Hypnose een turbo methode! Ontspan hypnotherapie is ontstaan toen ik erachter kwam wat er allemaal mogelijk is met Hypnose en hoe snel deze methode werkt. Iedereen zou kennis moeten maken met hypnose....

Onze locatie

Ontspan Hypnotherapie


Lijsterlaan 1 5301 NX Zaltbommel
0636166651 Klik om te bellen