Oriéndum


Moleplaat 16 8939 DR Leeuwarden
06 415 47 351 Klik om te bellen

Over Oriéndum

Oriéndum is een praktijk voor therapeutische massage en Shiatsu therapie.

Soms zijn er factoren die een verstoring in het systeem brengen die lichamelijke en of psychische klachten veroorzaken, denk aan ziekte, een ongeluk of val, ontslag op het werk, een scheiding etcetera. Al deze verstoringen brengen ons letterlijk uit evenwicht. Ons lichaam geeft signalen af dat het even niet zo gaat zoals het zou moeten gaan. Wanneer deze onbalans te lang duurt of wanneer er niet geluisterd wordt naar deze signalen, ontstaan er op een gegeven moment lichamelijke klachten.

Je kunt bij mij terecht voor meerdere stijlen en soorten van behandelingen. Deze zijn onderverdeeld in twee categorieën, namelijk Shiatsu therapie en massage therapie. 

Bij Shiatsu worden de duimen, handpalmen, vingers en soms ook ellebogen en knieën gebruikt om druk uit te oefenen op bepaalde plaatsen op het lichaam. Shiatsu is dus een manuele therapie en door de behandeling wordt de algemene gezondheid gestimuleerd en in stand gehouden om zodoende over voldoende energie te beschikken op lichamelijk en geestelijk gebied.

Ik behandel in de volgende stijlen:

Shiatsu Namikoshi

Shiatsu Ryoho

Shiatsu Zen-Style

Stoel Shiatsu

Massage therapie is therapeutisch van karakter. Bij deze therapeutische massage worden boven de klassieke massage extra technieken en manipulaties toegepast gericht op bestrijding van de klachten.

Een paar voorbeelden van klachten waarmee ik je kan helpen:

• Allerlei soorten allergieën 

• Hoofdpijn en migraine

• Nek-, schouder- en kniepijn

• Psychische klachten

• Chronische vermoeidheid

• Depressie en burn-out

• Overgangsklachten

• SI gewricht klachten

etcetera...

Mijn naam is Mary Stege, getrouwd, moeder van drie volwassen kinderen, geboren in Amsterdam, wonend in Leeuwarden in het prachtige Friesland. Met veel passie en gedrevenheid heb ik mijn diploma's gehaald en heb de deuren van mijn praktijk in 2006 geopend.

Een belangrijk uitgangspunt is hoe ik cliënten benader in mijn praktijk. Ik zie de mens in zijn totaliteit. Mijn werkwijze is daarom holistisch te noemen. Ik ga op een liefdevolle, respectvolle maar vooral open manier met mensen om. Hierin staat vertrouwen tussen jou en mij voorop. 

Graag verwelkom ik je in mijn praktijk!

Oriéndum in het kort

Soort geneeskundige

Massagetherapeut
Shiatsutherapeut

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Dorn therapie
Guasha
Massage
Namikoshi Shiatsu
Reflexzonetherapie
Shiatsu
Shiatsu therapie

's avonds geopend

Ja

Onze locatie

Oriéndum


Moleplaat 16 8939 DR Leeuwarden
06 415 47 351 Klik om te bellen