Ortho Health Foundation


Jacobus Spijkerdreef 430 2132 PZ Hoofddorp
0252 517 643 Klik om te bellen

Over Ortho Health Foundation

De Stichting Ortho Health Foundation (SOHF) is een vooruitstrevend orthomoleculair kennisinstituut. We focussen ons, sinds de oprichting in 2012, op het delen van orthomoleculaire kennis op grote schaal. Waar de aandacht eerst voornamelijk lag op het organiseren van enkele opleidingen voor bestaande zorgprofessionals, kwam daar gedurende de jaren steeds meer activiteit bij.

Inmiddels zijn we een van de grootste orthomoleculaire opleidingsinstituten in de Benelux, waarbij we ons richten op zowel de gevorderde als de bestaande zorgprofessional, maar ook de consument. En dat is noodzakelijk, want het wordt steeds duidelijker dat voeding en leefstijl ten grondslag liggen aan het ontstaan of juist ontbreken van ziektes.

We zijn dan ook verheugd om te zien hoe sterk de interesse in de orthomoleculaire therapie sinds enkele jaren hard aan het groeien is, zowel bij de professional als bij de consument. Wij vertalen ingewikkelde wetenschappelijke kennis naar de praktijk. Dit doen we met onze opleidingen, vademecum en blogs. Kijk op www.sohf.nl voor meer informatie. 

Ortho Health Foundation in het kort

Soort geneeskundige

Orthomoleculair therapeut

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Orthomoleculair

Onze locatie

Ortho Health Foundation


Jacobus Spijkerdreef 430 2132 PZ Hoofddorp
0252 517 643 Klik om te bellen