Ortho-vitality


Langenkamp 3 7581 JE Losser

Over Ortho-vitality

Wat is Ortho-vitality?
Ortho-vitality is een praktijk voor orthomoleculaire therapie, gevestigd in Losser. Bij Ortho-vitality helpen wij mensen die problemen met hun gezondheid ervaren of willen voorkomen. De basis voor ons bestaan is voeding, maar tegenwoordig is er ook veel vulling verkrijgbaar. Ook onze hedendaagse leefstijl bevat veel meer uitdagingen om gezondheid te behouden en je lekker te voelen. Als Orthomoleculair therapeut richt je je op voedzame voeding eventueel aangevuld met supplementen van kwaliteit om ervoor te zorgen dat je op celniveau je lichaam ondersteunt met de juiste voedingsstoffen.

Waar is Ortho-vitality in gespecialiseerd?
Ortho-vitality is gespecialiseerd in orthomoleculaire therapie en darmtherapie. Bij orthomoleculaire geneeskunde werken we met stoffen die het lichaam nodig heeft. Het gaat dan om eiwitten (aminozuren), vetten (vetzuren), koolhydraten, water, mineralen en vitaminen.

Het wordt vaak als lastig ervaren om binnen een standaard voedingspatroon en met een drukke leefstijl voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen. Zo zorgen we er met bijvoorbeeld met behulp van kwalitatief goede suppletie voor dat je deze belangrijke stoffen alsnog binnenkrijgt. Bij ons ben je aan het juiste adres voor het opstellen van een nieuw voedingspatroon en het ontwikkelen van een nieuwe (gezondere!) leefstijl.

Waarvoor kun je bij Ortho-vitality terecht?
Je kunt met tal van klachten bij ons terecht. Heb je bijvoorbeeld last van darmklachten, hormonale klachten of vermoeidheid? We kunnen diverse onderzoeken inzetten om te bepalen waar mogelijk de klachten vandaan komen. En zo een persoonlijk behandelplan opstellen.

Meten is weten!

Waarom kies je voor Ortho-vitality?
We streven naar tevredenheid binnen elk van onze trajecten. We houden dus voldoende contact en zorgen dat eventuele problemen snel kunnen worden verholpen. Je kunt ons altijd benaderen bij vragen. Ben je benieuwd wat orthomoleculaire therapie voor jou kan doen? Neem dan een kijkje op onze website en maak direct een afspraak.

Orthomoleculaire therapie is geen vervanging voor reguliere behandelingen maar kan wel een aanvulling zijn.

Zet vandaag nog de eerste stap naar een gezondere levensstijl

Foto's

Ortho-vitality in het kort

Soort geneeskundige

Orthomoleculair therapeut

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Orthomoleculair
Voedingsadvies

's avonds geopend

Ja

Team

Onze locatie

Ortho-vitality


Langenkamp 3 7581 JE Losser