Ortho-vitality


Langenkamp 3 7581 JE Losser
06 10823177 Klik om te bellen

Over Ortho-vitality

Wat is Ortho-vitality?
Ortho-vitality is een praktijk voor orthomoleculaire therapie, gevestigd in Losser. Gezond zijn én gezond blijven is erg belangrijk voor je kwaliteit van leven. Bij Ortho-vitality helpen wij mensen die problemen met hun gezondheid ervaren of willen voorkomen. De meeste klachten ontstaan door een verkeerde leefstijl en door voeding die wel vult maar niet voldoende voedingsstoffen bevat. Orthomoleculaire therapie zorgt ervoor dat je op celniveau je lichaam ondersteunt met de juiste voedingsstoffen.

Waar is Ortho-vitality in gespecialiseerd?
Ortho-vitality is gespecialiseerd in orthomoleculaire therapie. Bij orthomoleculaire geneeskunde werken we met stoffen die het lichaam nodig heeft.  Het gaat dan om eiwitten (aminozuren), vetten (vetzuren), koolhydraten, water, mineralen en vitaminen.

Het wordt vaak als lastig ervaren om binnen een standaard voedingspatroon en met een drukke leefstijl voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen. Zo zorgen we er met bijvoorbeeld met behulp van kwalitatief goede suppletie voor dat je deze belangrijke stoffen alsnog binnenkrijgt. Bij ons ben je aan het juiste adres voor het opstellen van een nieuw voedingspatroon en het ontwikkelen van een nieuwe (gezondere!) leefstijl.

Waarvoor kun je bij Ortho-vitality terecht?
Je kunt met tal van klachten bij ons terecht. Heb je bijvoorbeeld last van darmklachten, hormonale klachten of vermoeidheid? Dan kan het zijn dat je onvoldoende belangrijke stoffen binnenkrijgt. Als je bij ons een EMB test aanvraagt, kunnen wij onderzoeken of hier sprake van is en waar de klachten vandaan komen. Bij een EMB test nemen wij een aantal bloeddruppels af door een vingerprik. De druppels worden onderzocht met behulp van een regulier en energetisch bloedonderzoek, waarmee we eventuele tekorten en verstoringen meten. Met de uitslag van de EMB test bepalen we samen welke aanpassingen we in je levensstijl en de voeding kunnen aanbrengen. 

Waarom kies je voor Ortho-vitality?
We streven naar tevredenheid binnen elk van onze trajecten. We houden dus voldoende contact en zorgen dat eventuele problemen snel kunnen worden verholpen. Je kunt ons altijd benaderen bij vragen. Ben je benieuwd wat orthomoleculaire therapie voor jou kan doen? Neem dan een kijkje op onze website en maak direct een afspraak.

NB: De waarden kunnen niet één-op-één worden vergeleken met een reguliere bloedtest.
De EMB vervangt niet de diagnostiek en behandeling vanuit de reguliere zorg.

Zet vandaag nog de eerste stap naar een gezondere levensstijl

Foto's

Ortho-vitality in het kort

Soort geneeskundige

Orthomoleculair therapeut

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Orthomoleculair
Voedingsadvies

's avonds geopend

Ja

Team

Onze locatie

Ortho-vitality


Langenkamp 3 7581 JE Losser
06 10823177 Klik om te bellen