Osteopathie "de Haarlemmermeer" Sjaak Eindhoven


Beethovenlaan 81 2151 GT Nieuw-Vennep
0252 687 620 Klik om te bellen

Over Osteopathie "de Haarlemmermeer" Sjaak Eindhoven

Praktijk voor Osteopathie  “de Haarlemmermeer “  is gevestigd in Nieuw-Vennep en heeft patiënten uit Nieuw-Vennep, Hoofddorp, Vijfhuizen, Lisserbroek, Zwaanshoek, Rijssenhout enzovoort, kortom uit de gehele Haarlemmermeer. Maar ook patiënten van buiten de polder, zoals uit Aalsmeer, Lisse, Hillegom, Amstelveen, Amsterdam, Leimuiden en Haarlem.

Binnen de praktijk is er veel ervaring binnen de osteopathie bij kinderen en osteopathie bij baby’s. Er zijn in verband hiermee ook gedurende meerdere jaren  diverse opleidingen voor osteopathie bij kinderen en baby’s gevolgd bij diverse instituten binnen Nederland. De behandeling worden toepast bij huilbaby’s, voorkeurshoudingen, overstrekken, reflux, darmkrampen enz.

Osteopathie bij volwassenen wordt toegepast voor diverse klachten zoals rugpijn, hoofdpijn, migraine, buikklachten, darmklachten enzovoort.

(Terugkerende) Rugpijn, uitstralende pijn in arm of been, migraine, whiplash, slechte darmwerking, buikpijn, vermoeidheidsklachten. Uw baby huilt erg veel, spuugt, heeft reflux, of zit “niet lekker” in zijn vel. Veel mensen leven met dit soort klachten waarbij het niet makkelijk is een diagnose te stellen, of die lastig te behandelen zijn.

Ieder lichaam heeft een systeem van natuurlijke genezing en zelfherstel. (O.a. het immuunstelsel.) De werkzaamheid van dit natuurlijke systeem is afhankelijk van interne- en externe factoren. (Beweging, doorbloeding, zenuwaansturing, omgevingsfactoren, voeding, etc.)

Osteopathie is een manuele geneeskunde die zich vooral richt op de aard en oorzaken van klachten en ziekten.
De behandeling stimuleert het zelfherstellend vermogen van het lichaam. (Zodat de kans op terugkerende klachten sterk verminderd.)

Het unieke van de osteopathie is, dat het kijkt naar het totale systeem van de “mens” om uit te zoeken waar de oorzaak van het symptoom of de klacht ligt.
Zo kan een proces ter hoogte van de lever bijvoorbeeld schouderklachten veroorzaken. Darmklachten kunnen de oorzaak zijn van chronische lage rugpijn en een (dis)functie t.h.v. de schedelbotten kan leiden tot hoofdpijn, buikklachten of bij baby’s tot spugen of ontroostbaar huilen.

Voor meer informatie kunt u verder lezen op : www.osteopathie-haarlemmermeer.nl

Osteopathie "de Haarlemmermeer" Sjaak Eindhoven in het kort

Soort geneeskundige

Osteopathie

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Osteopathie

Onze locatie

Osteopathie "de Haarlemmermeer" Sjaak Eindhoven


Beethovenlaan 81 2151 GT Nieuw-Vennep
0252 687 620 Klik om te bellen