Osteopathie Eric


Wingerdweg 32 32 1031 CA Amsterdam
0624947347 Klik om te bellen

Over Osteopathie Eric

Osteopathie Eric is een praktijk voor osteopathie gevestigd in Amsterdam en Bentveld (nabij Zandvoort en Haarlem). 
Osteopathie is een manuele geneeswijze, die het lichaam als één geheel ziet en behandeld. Het richt zich op het herstellen van de normale bewegelijkheid van het lichaam.

Als een deel van het lichaam niet goed kan bewegen, kan dat klachten op andere plekken veroorzaken en het lichaam uit balans brengen. Een osteopaat onderzoekt, met zijn handen, waar in het lichaam de bewegingen niet goed zijn en herstelt de samenwerking tussen de verschillende onderdelen (organen, zenuwstelsel en bewegingsapparaat). Het kan dus zijn dat een osteopaat zich richt op een andere plaats, dan waar de klacht zich voordoet.
Een osteopaat is geen vervanger voor de huisarts of specialist, maar werkt er juist mee samen. Als het nodig is, verwijst een osteopaat door.

Via osteopathieeric.nl kunt meer lezen over de werkwijze van Osteopathie en verder informatie vinden over behandelindicaties en vergoedingen. Ook kunt online een afspraak zelf inplannen in de online agenda. Eric van Dooren is ook telefonisch bereikbaar voor uw vragen of osteopathie ook voor u zou kunnen werken, belt u gerust naar 06-24947347 of mail naar eric@osteopathieeric.nl. 

Osteopathie Eric, uw gezondheid is mijn motivatie

Foto's

Eric van Dooren, Osteopaat D.O.-M.R.O.

Osteopathie Eric in het kort

Soort geneeskundige

Osteopathie

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Osteopathie

Onze locatie

Osteopathie Eric


Wingerdweg 32 32 1031 CA Amsterdam
0624947347 Klik om te bellen