Own Your Nature, praktijk voor natuurgeneeskunde


Cattepoelseweg 263 6815 CD Arnhem
06 21177274 Klik om te bellen

Over Own Your Nature, praktijk voor natuurgeneeskunde

Own Your Nature, praktijk voor Natuurgeneeskunde: biedt ondersteuning bij fysieke & psychische klachten middels natuurlijke middelen/therapieën.

Gezondheid betekent in balans zijn met jezelf en jouw omgeving, voldoende in staat zijn te kunnen reageren op ziekmakende omstandigheden en in staat zijn te herstellen na een periode van ziekte. Natuurgeneeskunde ondersteunt daarin door het zelfherstellend vermogen van jouw lichaam te versterken. Middels een uitgebreide anamnese en (iris)diagnostiek kan een behandeling op maat ingezet worden, rekening houdend met jou als gehéél persoon (constitutie, temperament).

Klachten als:

- huidklachten als eczeem, acne, rosacea, psoriasis

- aandoeningen aan de luchtwegen als astma(tische bronchitis), hooikoorts en terugkerende bijholte-, keel-, oor-ontstekingen

- preventie en interventie bij (acute) COVID-19 infectie

- pijnlijke spieren en gewrichten

- allerlei klachten aan het spijsverteringsstelsel (mond, maag, darmen) als ontstekingen in de mond, maagzuurproblemen, prikkelbare darmsyndroom, voedselovergevoeligheden/allergieën, obstipatie, diarree enzovoort. (eventueel met een aanvullende darmmicrobioom onderzoek).

- menstruatieklachten (PMS, PCOS ed), overgangsklachten, migraine/hoofdpijnen

- psychische klachten als depressie, angsten, gevoel van eenzaamheid, onrust, prikkelgevoeligheid ed.

- chronische stress, (over)vermoeidheid, burn-out,

- of allerlei andere (vage) klachten waar je geen raad mee weet.

Therapieën als:

fytotherapie (kruidentherapie), voeding- (orthomoleculair) & leefstijlsadviezen, bachbloesems en/of een lichaamsgerichte behandeling zoals reflexzone-, ontspannings-, bindweefsel-, cupping-massage. Ook is er de mogelijkheid om een losse behandeling aan te vragen. 

Over mij:

Mijn passie is natuurlijke gezondheid en leefstijl. De natuur is mooi en veelzijdig en biedt de meest krachtige middelen om gezondheid te herstellen en bevorderen. Dit doe je onder andere door te luisteren naar je eigen natuur. Ik ben geboeid door alle aspecten van de mens en door de unieke verschillen die maken dat ieder persoon weer anders reageert op prikkels vanuit de omgeving. Mijn streven is elke persoon te ondersteunen in zijn/haar gezondheid en kracht.

Gedurende mijn carrière in de reguliere zorg ben ik tot de conclusie gekomen dat ik mij wil richten op het verbeteren van gezondheid. Ik ben ervan overtuigd geraakt dat de natuurlijke weg en middelen hierin de beste oplossingen bieden.

Voel je welkom!

Warme gezondheidsgroet,

Melanie Gerdes

Foto's

Melanie Gerdes, praktijk

Own Your Nature, praktijk voor natuurgeneeskunde in het kort

Soort geneeskundige

Holistisch therapeut
Lichaamsgericht therapeut
Massagetherapeut
Natuurgeneeskundige
Voedingsdeskundige
Voetmasseur

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Bloesemremedies
Coaching
Cupping
Darmtherapie
Fytotherapie
Iriscopie
Klassieke natuurgeneeskunde
Leefstijlcoach
Massage
Orthomoleculair
Reflexzonetherapie
Voedingsadvies

Onze locatie

Own Your Nature, praktijk voor natuurgeneeskunde


Cattepoelseweg 263 6815 CD Arnhem
06 21177274 Klik om te bellen