praktijk-anima


alexanderstraat 110-1 110-1 6812 BJ Arnhem
0683908349 Klik om te bellen

Over praktijk-anima

Wees welkom bij praktijk-anima. 

Ieder mens kan op een bepaald moment in zijn of haar leven wel eens extra hulp, inzicht of hernieuwde energie gebruiken. Heb je een hulpvraag voor jezelf of voor je kind dan sta ik je graag bij.

Ziekte en stress ontstaan vaak door een verstoring in het evenwicht tussen lichaam en geest. Door deze verstoring ontstaan er blokkades in de geest of het lichaam. Hierdoor kan energie op bepaalde punten niet meer goed stromen en zo raakt men uit balans. Door middel van magnetiseren worden deze blokkades opgeruimd en ontstaat er weer een nieuw evenwicht. Het lichaam krijgt weer zijn eigen vermogen terug om levenskracht naar zich toe te trekken. Het gevolg is dat je weer energieker en gezonder kunt leven! De magnetiseur kan verlichting brengen bij zowel lichamelijke- als psychologische klachten. 

Mijn missie is om je te begeleiden op jouw reis in je persoonlijke ontwikkeling. Jouw groei centraal te stellen, op zoek te gaan naar de oorsprong van de patronen waar je in het dagelijks leven mee te maken hebt en hinder van ondervind. In een veilige omgeving kan ik je ondersteunen in jouw proces van persoonlijke ontwikkeling en je laten ervaren dat alles wat je nodig hebt al in je zit. Door gesprekken en het doen van oefeningen maak je weer contact met je innerlijke kracht.

Wilma Demmer
T 06 83908349
E info@praktijk-anima.nl
W www.praktijk-anima.nl

praktijk-anima in het kort

Soort geneeskundige

Magnetiseur
Therapeut (algemeen)

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Coaching
Emotioneel Lichaamswerk
Magnetiseren
Psycho-sociale therapie

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

praktijk-anima


alexanderstraat 110-1 110-1 6812 BJ Arnhem
0683908349 Klik om te bellen