Praktijk de Impuls


Zuideinde 257 1511 GN Oostzaan
06-42011408 Klik om te bellen

Over Praktijk de Impuls

Ik ben Irma Keijzer, getrouwd en moeder van drie kinderen. Ik ben 24 jaar werkzaam geweest in het basisonderwijs in Oostzaan. Nu heb ik mijn eigen Praktijk de Impuls, waarin ik grote en kleine mensen een stukje begeleid op hun eigen pad.

Ik ben er van overtuigd dat elk mens uniek is en zijn eigen kracht en talenten bezit. Soms kunnen we daar door omstandigheden niet bij of hebben we er even geen zicht op. Ik vind het fijn om samen een stuk op pad te gaan en met behulp van verschillende technieken die ik mij in de loop van de jaren heb eigen gemaakt, op zoek te gaan naar een nieuwe balans van waaruit je zelf weer nieuwe keuzes kan maken.

Ik loop een eindje met je mee, geef je een Impuls, maar je moet het uiteindelijk altijd zelf doen.

Elke behandeling is uniek en toegesneden op de cliënt. Ik heb mij in de loop van de jaren veel technieken eigen gemaakt op cognitief, creatief en spiritueel gebied en neem mijn onderwijservaring hier ook in mee.

Ik zie mijn eigen ontwikkeling en bewustwording als een reis, waarbij ik onderweg nog bezig ben met lezen, leren en ervaringen opdoen. Ik heb er plezier in en geef je graag een Impuls, op weg naar jouw eigen kracht.

Praktijk de Impuls in het kort

Soort geneeskundige

Masseur
Therapeut (algemeen)

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Aura reading / healing
Coaching
Massage
Spirituele geneeswijze

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Praktijk de Impuls


Zuideinde 257 1511 GN Oostzaan
06-42011408 Klik om te bellen