Praktijk For Better Health


Papelaan 126B 1382 RP Weesp
06 36469937 Klik om te bellen

Gezondheidsklachten & Zo
Maar ook On-line, Dus we zijn altijd dichtbij
Erkend Therapeut, Lid MBOG

Over Praktijk For Better Health

Praktijk For Better Health is een praktijk die zich richt op orthomoleculaire en darmtherapieën. Het is opgericht door Diederik Kratz,(Erkend therapeut Lid MBOG) die zich inzet voor het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van zijn klanten. Met jaren ervaring in de gezondheidszorg en een diepgaande kennis van de orthomoleculaire en darmtherapie, is Diederik Kratz een zeer gewaardeerde en erkende therapeut.

Diederik Kratz is dit werk gaan doen omdat hij zich realiseerde dat er in de reguliere geneeskunde vaak te weinig aandacht wordt besteed aan voeding en levensstijl. In plaats van alleen symptomen te behandelen, wilde hij zich richten op de oorzaak van gezondheidsproblemen en de klant adviseren om een gezonde levensstijl te bereiken. Dit leidde tot de oprichting van Praktijk For Better Health.

Klanten kunnen bij Praktijk For Better Health terecht voor verschillende gezondheidsproblemen & Zo, zoals darmklachten, vermoeidheid, gewichtsproblemen, afvallen, huidklachten, allergieën, hormonale disbalans en stress. Diederik Kratz gaat hierbij op zoek naar de oorzaak van de klachten en past een persoonlijke aanpak toe die gebaseerd is op voeding, suppletie en levensstijladvies. Hij geeft zijn klanten de tools en kennis om zelf aan hun gezondheid te werken en een gezonde levensstijl te behouden.

Praktijk For Better Health is uniek in zijn persoonlijke aanpak en focus op de oorzaak van gezondheidsproblemen. Diederik Kratz neemt de tijd voor zijn klanten en luistert goed naar hun verhaal. Hij gaat op zoek naar de onderliggende oorzaken van klachten en past zijn behandeling hierop aan. Ook maakt hij gebruik van de nieuwste inzichten en gespecialiseerd laboratorium onderzoek op het gebied van orthomoleculaire en darmtherapie.

Praktijk For Better Health || Orthomoleculaire & Darm Therapie

Foto's

Diederik Kratz

Praktijk For Better Health in het kort

Soort geneeskundige

Darmtherapeut
Orthomoleculair therapeut
Therapeut (algemeen)
Voedingsdeskundige

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Darmtherapie
Orthomoleculair

Onze locatie

Logo Praktijk For Better Health

Praktijk For Better Health

Praktijk For Better Health


Papelaan 126B 1382 RP Weesp
06 36469937 Klik om te bellen