Praktijk Giovida


Zinkweg 222 3263 NE Oud-Beijerland
0651805062 Klik om te bellen

Over Praktijk Giovida

Welkom bij Praktijk Giovida, praktijk voor natuurgeneeskundige consulten!

Praktijk Giovida is gespecialiseerd in Voetreflextherapie, Zwangerschapsreflexologie, Fertiliteitsreflexologie en Babyreflexologie.

Als je lichaam te lange tijd uit evenwicht is, kunnen klachten ontstaan. Stress, hormonen, voeding en/of emoties kunnen hier de oorzaak van zijn. Met voetreflextherapie proberen we de oorzaak van je klacht(en) te achterhalen. Het vult daarom de reguliere geneeskunde prima aan en kan gelijktijdig worden ingezet. Het is een therapie die op iedereen toepasbaar is: baby’s en jonge kinderen, adolescenten, pubers, zwangeren en volwassenen.

Door het geven van ( drukpunt) massage van de reflexzones op beide voeten worden de verschillende organen gestimuleerd tot zelfgenezend vermogen. Ook wordt de doorbloeding, lymfe- en energiedoorstroming verbeterd en wordt het immuunsysteem versterkt. Hierdoor is er meer kans op herstel van het disbalans in het lichaam. (Pijn)klachten verminderen of kunnen zelfs overgaan of verdwijnen. Je krijgt meer energie en zit lekkerder in je vel!

Met voetreflextherapie kun je ook inzicht krijgen in de gezondheidstoestand van jouw lichaam en geest. Je leert hoe je beter voor jezelf kunt zorgen.

Voetreflextherapie is een uitstekende en een veilige aanvulling op de reguliere geneeskunde. Het is een holistische therapie, waarbij niet alleen gekeken wordt naar de klacht, maar ook naar de leefwijze van de persoon. Gespreksvoering helpt je hierbij ook bepaalde dingen in een nieuw perspectief te zien. Het is een hele uitdaging, maar beslist de moeite waard.

Meestal zijn er 3 tot 5 behandelingen nodig om tot een resultaat te komen. 

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken, neem gerust vrijblivend contact met me op.

Ik verwelkom je graag in mijn praktijk!
Marieke Stutvoet

Foto's

Praktijk Giovida in het kort

Soort geneeskundige

Natuurgeneeskundige

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Reflexzonetherapie
Voetreflexologie

's avonds geopend

Ja