Praktijk Given


Paterijstraat 24 8081 TA Elburg
06 25550675 Klik om te bellen

Over Praktijk Given

 

 

 

Lummie Maria van Praktijk Given is een gepassioneerde bioresonantie - en natuurgeneeskundig therapeut. Daarnaast is zij al ruim 20 jaar drogist in hart en nieren. Lummie Maria heeft zich gespecialiseerd in de homeo-en fytotherapie, in voeding, orthomoleculaire supplementen, Bach Bloesemtherapie en overige natuurlijke levenswijzen. Informeren, inspireren, motiveren; het zijn de woorden die haar op het lijf geschreven staan. Op een natuurlijke wijze het lichaam ondersteunen en herstellen voor een energieke levenslust.

 
Bioresonantie
Bioresonantie is een prachtige therapievorm die uitgaat van het zelfherstellende vermogen van het lichaam. Alles is energie. Of we het nu hebben over een kopje koffie, een milt, een bloem of een baksteen, op het moment dat deze onder een microscoop wordt gelegd zul je zien dat elke cel een eigen trilling heeft. We noemen dit een frequentie. Zo bestaat ons lichaam uit biljoenen cellen die allemaal hun eigen frequentie hebben. Door omstandigheden zoals een verkeerd voedingspatroon, medicijnen, Electro smog en dergelijke kunnen deze frequenties verstoord raken en kunnen er klachten gaan ontstaan.

Met de bioresonantie meetapparatuur kan informatie worden verkregen over de werking van organen zoals onze nieren, de lever en darmen, maar ook van bijvoorbeeld weefsel zoals spieren, zenuwen en slijmvliezen. Ook invloeden van buitenaf zijn meetbaar zoals de bacteriën, virussen en parasieten. Als we de oorzaak van de klacht hebben opgespoord, kunnen we werken aan het opheffen van de verstoring. Je kunt dit vergelijken met een radio die net naast de juiste frequentie zit, de zender geeft dan een ruis. Een verstoring.  Door de zenderknop de juiste kant op te draaien merk je de goede frequentie weer en is er weer helder geluid.

Met bioresonantie kunnen zowel acute als chronische klachten worden behandeld.

In de praktijk worden mensen met verschillende problematieken behandeld en begeleid. De problemen kunnen van fysieke, mentale en emotionele aard zijn.

De praktijk is aangesloten bij de Wkkgz wat garant staat voor kwaliteit en het op peil houden van kennis en kunde.

“A natural gift is Given” 

Foto's

Praktijk Given in het kort

Soort geneeskundige

Homeopaat
Natuurgeneeskundige
Orthomoleculair therapeut
Therapeut (algemeen)
Voedingsdeskundige

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Bioresonantie
Fytotherapie
Homeopathie
Voedingsadvies

's avonds geopend

Ja

Onze locatie

Praktijk Given


Paterijstraat 24 8081 TA Elburg
06 25550675 Klik om te bellen