Praktijk Helga Nooij


E. Doetshof 28 1444 HK Purmerend
06 25417221 Klik om te bellen

Over Praktijk Helga Nooij

HSP- en Psychosociaal therapeut, NES- bioresonantie, geen wachtlijst.

Vergoedingen vanuit zorgverzekering en werkgevers. Sinds 2008 in Purmerend.

Ik werk ondermeer met een combinatie van NES-bioresonantie en innerlijk-kind methoden, een prachtige combi om oude patronen, angsten en beschermingsmechanismen bewust te krijgen. Overlevingsmechanismen en overtuigingen komen hiermee naar voren, deze kunnen we samen omzetten in persoonlijke groei. 

Mijn werkwijze is te kenmerken als holistisch en doortastend. Ik bied graag maatwerk om zo een dienst samen te stellen die aansluit bij jouw vraag of wens. Inmiddels heb ik vele opleidingen gevolgd. Je bent bij mij dus aan het juiste adres als je zoekt naar een breed geschoold therapeut.

Waarvoor kun je bij mij terecht?

Ik zet mij in als therapeute op meerdere vlakken. Zo bood ik vanaf het begin van mijn praktijk al coaching en psychosociale therapie, maar heb ik hier inmiddels bioresonantie en orthomoleculair suppletie- en voedingsadvies aan toegevoegd. Met bioresonantie behandel ik patiënten met het gebruik van een bioresonantie-scan. Tijdens de scan kijken we waar de zwakke schakels van je fysieke en emotionele gezondheid zich bevinden. Een bioresonantie-scan helpt bijvoorbeeld bij het verbeteren en controleren van je gezondheid, het meten van stress en je immuunsysteem en kan helpen bij chronische klachten.

Ik help vooral mensen die hoogsensitief (HSP’er) zijn. Wanneer je hoogsensitief bent, kunnen de kleinste dingen al te veel prikkels geven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan drukke omgevingen of heftige beelden op tv. Het leven van iemand die hoogsensitief is, kan erg uitputtend zijn en kan ervoor zorgen dat je je wilt terugtrekken. In mijn praktijk help ik je graag verder om jezelf te accepteren en je leven aangenamer te maken.

Ik bied de volgende behandelingen voor volwassenen en/of kinderen:

 • NES Health bioresonantie
 • Innerlijk-kind therapie
 • Orthomoleculair voedings- en suppletie adviseur
 • EFT
 • Faalangsttraining op maat
 • Fixatie Disparatie
 • Omgaan met Hoogsensitiviteit
 • Kindertolken
 • Neurotransmitter-test
 • Sociale vaardigheden ontwikkelen
 • Systemisch werk met kleinschalige familie-opstellingen

Waarom kies je voor Praktijk Helga Nooij?

Ik luister niet alleen naar de woorden achter jouw verhaal, maar ook naar jouw emoties. Ik stem me volledig op jou af om in te voelen wat er speelt. Vanuit dit startpunt kan ik een behandeling samenstellen die goed bij jou en je wensen past.

Ik vind het belangrijk om te blijven bijscholen en zo mijn kennis in mijn vakgebied te vergroten. Op deze manier kan ik je zo goed mogelijk passende hulp bieden. Mijn consulten hoef je daarnaast meestal niet helemaal zelf te betalen, via de meeste zorgverzekeraars kun je een gedeeltelijke vergoeding krijgen. Ook via de werkgever kun je vergoeding krijgen in vorm van een coachtraject.

Ben je benieuwd hoe ik jou of jouw kind kan helpen? Neem een kijkje op mijn website voor de mogelijkheden of neem telefonisch contact met me op. Ik hoor graag van je!

Foto's

Lid van de Vereniging Integrale Vitaliteitkunde

Praktijk Helga Nooij in het kort

Soort geneeskundige

Bioresonantie Therapeut
Coach
Holistisch therapeut
Hoogsensitiviteits-specialist
Kindertolk
Mental Health Coaching
Natuurgeneeskundige
Orthomoleculair therapeut

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Bioresonantie
Coaching
Emotional Freedom Techniques (EFT)
Energetische therapie
Inner Child Therapeut
Kindertherapie
Orthomoleculair
Psycho-sociale therapie
Voedingsadvies

Onze locatie

Logo Praktijk Helga Nooij

Praktijk Helga Nooij

Praktijk Helga Nooij


E. Doetshof 28 1444 HK Purmerend
06 25417221 Klik om te bellen