Praktijk IK VOEL ME FIJN


Maria Rutgersstraat 19 7207 GX Zutphen
0575 548 767 Klik om te bellen

Over Praktijk IK VOEL ME FIJN

Praktijk voor Energiewerk, Bewustwording en Leefkracht.

Energetische Therapie kan erg goed ingezet worden bij lichamelijke en psychische problematiek: in een veilige omgeving d.m.v. een inzichtelijk traject dat bestaat uit energetische behandelingen en gesprekken werken we aan bewustwording, inzicht en genezing.

Iedere sessie is individueel en gericht op de aanwezige gezondheidsklachten of op de behoefte die op dat moment aanwezig is op fysiek en/of emotioneel vlak. Innerlijke overgave is de voorwaarde, waardoor ik vanuit mijn verbinding met mijn wezen de ander uitnodig dit ook te doen. Het herstel van deze verbinding is het begin van heling. Als je deze verbinding weer kunt voelen, wordt je wezen een anker en kun je je weer makkelijker overgeven aan wat het leven jou presenteert, positief of negatief. Daarom zijn deze sessies een samenzijn, en een samenwerking vanuit het H A R T

"Een behandeling met energie om je gezondheid en kwaliteit van leven te helpen verbeteren: een samenwerking vanuit het hart, krachtig en vriendelijk, met diepgang én luchtigheid op een manier die veilig en natuurlijk is".

Foto's

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Coaching
Energetisch therapeut
Energetische therapie
Mindfulness
Quantum-Touch®
Spirituele geneeswijze

Onze locatie

Praktijk IK VOEL ME FIJN


Maria Rutgersstraat 19 7207 GX Zutphen
0575 548 767 Klik om te bellen