Praktijk Innerlijke Groei Oirschot


Spoordonkseweg 57 5688 KB Oirschot
06 27901826 Klik om te bellen

NEI therapie
Energetische gezinstherapie
NEI pakt klachten bij de oorzaak aan

Over Praktijk Innerlijke Groei Oirschot

NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie. NEI therapie gaat ervan uit dat emoties die niet goed verwerkt zijn, blokkades veroorzaken in het lichaam en daarmee klachten kunnen veroorzaken. Met NEI gaan we deze blokkades opsporen en loslaten. Veel andere therapieën/behandelwijzen richten zich op het omgaan met de symptomen van een probleem, maar NEI probeert de onderliggende oorzaak aan te pakken. En dat kan ervoor zorgen dat je klachten verminderen of zelfs helemaal verdwijnen.

Tijdens het consult werk ik met een biotensor. Dat is een energetisch meetinstrument dat de vertaalslag maakt tussen ons onderbewustzijn en bewustzijn. Met de biotensor kun je een verstoring in je energieveld meten. Het is een uiterst gevoelig en nauwkeurig meetinstrument. Bij het testen van een cliënt, worden energetische trillingen en functies waargenomen.

Het is een snelwerkende, zachte methodiek, wat je vaak al direct kunt voelen. Hoe vaster of dieper het gezeten heeft, hoe langer het kan duren. Het voordeel van NEI is dat je niet eindeloos over je problemen hoeft te praten of trauma's/incidenten opnieuw hoeft te beleven.

Mijn naam is Doortje Paridaans-van de Ven en ik ben NEI & EGT therapeut. Ik ben woonachtig in Oirschot en samen met mijn man heb ik drie kinderen.

Tijdens mijn opleiding heb ik een mooie reis van zelfontwikkeling en innerlijke groei doorlopen. Jarenlang heb ik geleefd op de automatische piloot, mezelf weggecijferd; ik stond als het ware stil. NEI heeft me doen inzien dat er meer is in het leven. Ik voel nu weer verbinding met mijzelf, ik voel me vrij, ben mezelf en kan weer genieten van het leven.

Deze positieve ervaring wil ik graag doorgeven aan anderen en zo ontstond het idee van een praktijk in Oirschot. Ik kan nu dagelijks anderen begeleiden bij hun innerlijke groei en zorgen dat ook zij weer kunnen gaan genieten van het leven.. Iedereen is welkom bij mijn praktijk: baby’s, kinderen, jongeren en volwassenen.

Praktijk Innerlijke Groei Oirschot in het kort

Soort geneeskundige

Holistisch therapeut

Diensten / therapieen / geneeswijzen

NEI Therapie

Certificeringen

Energetische gezinstherapeut

Team

Onze locatie

Praktijk Innerlijke Groei Oirschot


Spoordonkseweg 57 5688 KB Oirschot
06 27901826 Klik om te bellen