Praktijk Innerlijke reis


Rietgorsmeen 74 3844 ZV Harderwijk
0341251456 Klik om te bellen

Over Praktijk Innerlijke reis

Ik help mannen in Harderwijk en omstreken, die als baby of in hun jeugd emotioneel mishandelt zijn, en daardoor vage klachten hebben, om zich weer veel beter te voelen.

Mensen met zeer vroege trauma's kunnen daarover niet praten, woorden ontbreken. Vaak zijn er wel vage klachten, van migraine-achtige klachten tot gewrichtsklachten. Of "korte lontjes": snel in paniek raken, of helemaal apathisch worden. Zonder dat daarover door de regulaire artsen een oorzaak voor kan worden gevonden. De trauma's zijn wel in het lichaam opgeslagen, en uiten zich ook in automatisch reacties op bepaalde gebeurtenissen. Lichaamsgerichte therapie kan helpen om van die niet meer passende automatische reacties af te komen, en dus weer een veel beter leven te kunnen leven. 

Primal Rebirth Therapie behoort tot de complementaire zorg.

Tevens begeleid ik actieve meditaties, bij sommigen ook bekend als OSHO meditaties. Deze zijn zeer veelzijdig. Sommige zijn aanvullend aan therapie, andere zijn ook geschikt voor iedereen die meer rust in zijn of haar hoofd wil. De meditaties zijn bijna allemaal aardend en brengen je van je hoofd terug op aarde. 

Praktijk Innerlijke reis in het kort

Soort geneeskundige

Therapeut (algemeen)

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Bio-energetica
Cranio sacraal
Emotioneel Lichaamswerk
Familie of Systeem opstellingen
Integratieve psychotherapie
Meditatie
Psychotherapie
Traumatherapie

Onze locatie

Praktijk Innerlijke reis


Rietgorsmeen 74 3844 ZV Harderwijk
0341251456 Klik om te bellen