Praktijk Live2Be


Exloërveen Exloërveen 9574 PB Exloërveen
06 55120616 Klik om te bellen

Over Praktijk Live2Be

Holistische Coachingspraktijk voor Traumaverwerking, Spiritualiteit en HSP Hooggevoeligheid

Wil je aan je persoonlijke ontwikkeling werken of loop je met vragen of klachten rond waar je zelf niet uitkomt? Waar je niet mee naar je huisarts wilt. Of waarin je niet begrepen wordt door je huisarts of andere reguliere arts of therapeut?

Als holistisch therapeut en coach ben ik gespecialiseerd in de problematiek van vrouwen met psychische-, lichamelijke-, emotionele- of spirituele klachten of trauma’s. Wil jij niet langer langs de zijlijn leven, maar verantwoordelijkheid nemen en vol-ledig in het leven staan? JA zeggen tegen jezelf, een leven leiden zoals jij dat wil en moeiteloos in verbinding met jezelf zijn? Kom dan nu in beweging.

Professionele expertise en ervaringsdeskundig
Naast mijn professionele expertise in diverse methodes ben ik op veel vlakken door het leven ervaringsdeskundig geworden. 

Door mijn ervaringsdeskundigheid begrijp ik precies waar jij doorheen gaat en hoe je je voelt. Soms zijn er dan maar weinig woorden nodig om uit te leggen wat er in je om gaat.

Wat kan ik voor jou betekenen?
Ik geef je inzicht op on- en onderbewuste stukken in jou die uit evenwicht zijn en breng je weer in contact met het voelen en ervaren van en in je lichaam. Doordat je bewust wordt van dat wat jou uit balans heeft gebracht, ontstaat er weer ruimte om te genezen, te helen. Puzzelstukjes kunnen op hun plaats vallen.

Veilige omgeving
Ik ontvang je graag in mijn rustige en sfeervolle praktijkruimte waar ik een veilige omgeving voor jou creëer zodat jij je prettig voelt, je kunt ontspannen en jij er helemaal mag zijn. Laat het mij vooral weten wanneer -bestaans- veiligheid voor jou een ‘dingetje’ is, ik vind dat niet vreemd of gek. Ik volg, begeleid en ondersteun jou in je proces naar heelwording. Dit doe ik met aandacht en liefde. Jouw tempo is voor mij belangrijk.

Wat ik voor jou in kan zetten

In al mijn sessies pas ik naast het therapeutische schaduwwerk, ook coaching toe. Daarnaast kun je kiezen voor een Access Bars behandeling, Familieopstellingen/Systemisch werk, Verstilling, Ademwerk en beweging op muziek. Tevens geef ik leefstijl adviezen. Al deze technieken pas ik afzonderlijk van elkaar én naast elkaar, toe. Maar ook ben je bij mij welkom voor een speciale VIP-dag of workshops. 

www.live2be.nl

 

 

 

Foto's

Praktijk Live2Be

Praktijk Live2Be in het kort

Soort geneeskundige

Coach
Healer
Holistisch therapeut
Hoogsensitiviteits-trainer
Therapeut (algemeen)

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Access Bars
Coaching
Energetisch therapeut
Energetische therapie
Familie of Systeem opstellingen
HSP Trainer
Meditatie
Meditatief bewegen
Mindfulness
Reiki
Spirituele geneeswijze

Certificeringen

Diploma Energetisch Therapeut

Certificaat opleiding Familieopstellingen

Access Bars Facilitator

Reiki 2

Team

Onze locatie

Praktijk Live2Be


Exloërveen Exloërveen 9574 PB Exloërveen
06 55120616 Klik om te bellen