L.K. Sou


De Gloode 25 1759 XD Callantsoog
06 13623675 Klik om te bellen

Over L.K. Sou

Elka Sou, een gediplomeerde Chinese TCG Therapeut, is oorspronkelijk afkomstig uit Hong Kong, waar toch net een tikje anders wordt aangekeken tegen ziekten en remedies. In het zuidoosten van Azië zweren de mensen bij behandelingen die in Nederland wel aan populariteit winnen, maar zeker nog geen gemeengoed zijn.

Elka heeft niet alleen kennis van de Chinese cultuur, maar ook van de Westerse, zowel van de Nederlandse, Portugese en Engelse.  Zij weet de juiste balans te vinden van het toepassen van de Chinese geneeskunde in het Westerse dagelijks leven, bijvoorbeeld welke invloeden de Nederlandse cultuur, het landschap en het klimaat hebben op de gezondheid.

Als een behandelaar en coach brengt Elka de Chinese traditionele gezondheidskunde naar deze tijd en maatschappij. Zij heeft ruim 15 jaren praktische ervaringen in haar moederland, plus meer dan 10 jaren praktijk belevingen in Holland. Haar behandelingen en tips zijn allesbehalve 5000+ jaar oud. Je kunt leren hoe je de kennis en kunde op het gebied van gezondheid toe passen op je eigen leven en leefomstandigheden.

Elka .... gespecialiseerd in Acupunctuur, Cosmetic Acupunctuur, Tuina massage, Ontgiften, Bewegings- en Voedingsadvies op maat.

L.K. Sou in het kort

Soort geneeskundige

Acupuncturist
Coach
Fysiotherapie
Levenstherapie
Massagetherapeut
Natuurgeneeskundige
Ooracupunctuur
Tuina therapeut
Voedingsdeskundige

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Acupunctuur
Chinese bewegingsleer
Chinese geneeskunde
Coaching
Cupping
Dans
Guasha
Leefstijlcoach
Levend Bloed Analyse
Massage
Moxa therapie
Tuina
Voedingsadvies
Voetreflexologie
Yoga

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

L.K. Sou


De Gloode 25 1759 XD Callantsoog
06 13623675 Klik om te bellen