Praktijk Ruud Cornielje


Nullanderstraat 102b 6461 GE Kerkrade
045 5454582 Klik om te bellen

Meer als 30 jaar ervaring
Ik neem altijd ruim de tijd voor iedereen
Ik geef oplossingen bij onverklaarbare ziektes

Over Praktijk Ruud Cornielje


De gave om iemand te genezen kwam vroeger al in mijn familie voor. Ook door eerdere generaties is deze gave benut om mensen te helpen.

Mijn eigen geneeskracht was al sedert de geboorte aanwezig en werd in de loop der jaren steeds meer ontwikkeld. In het begin hielp ik altijd, voor zover het mogelijk was, in mijn vrije tijd. Na enige jaren volgde ik in Nederland een opleiding voor „paranormale genezer“ en werd gediplomeerd therapeut.

Paragnost
Als paragnost heb ik de gave gekregen om dingen te zien en te voelen. Dit kan om een objekt gaan maar ook over een persoon of plaats. Dit komt mij in mijn werk te goede bv met het lokalizeren van een ziekte of kwaal tijdens een behandeling van een persoon of dier, maar ook bij het geven van advies omtrent gezondheid of zakelijke beslissingen. Voor meer advies sta ik u garne te woord.

Wichelroedeloper
Al in vroegere tijden werdt er met de wichelroede gewerkt, voor het lokalizeren van water in de bodem. Zo kon men dan een bron bouwen en het water benutten. Ook in een huis kan men deze onderaardse stromingen met behulp van de wichelroede lokalizeren. Deze onderaardse stromingen(voor ons mensen niet zichtbaar) veroorzaken energetische onbalance, men kan hier bevoorbeeld denken aan stroom uit een stopcontact. Dit kan ertoe leiden dat zowel mens als dier klachten kunnen krijgen.


Huis zuivering
Soms gaat bij ons de telefoon, of spreken mij mensen in de praktijk aan over een onderwerp waar ze liever niet over praten, vaak door schaamte of denkend niet begrepen te worden.

Je huis is de plek waar je je veilig en thuis hoort te voelen maar soms gebeurt het dat je een sfeer in je huis ervaart die niet prettig is of een aanwezigheid in je huis voelt die je niet kunt verklaren.

Klachten zoals: niet lekker in je vel zitten, stemmings wisselingen, vermoeidheid, slecht of onrustig slapen, weinig energie hebben, hoofdpijn of maagpijn, depressie, onrust voelen, of geen motivatie om je tot iets te zetten.

Dit kan veroorzaakt worden door entiteiten. Entiteiten zijn overleden personen die de weg naar het licht nog niet hebben gevonden of met een ander woord over zijn gegaan. Meestal zijn dit personen die heel plotseling zijn overleden door bijvoorbeeld een ongeluk, hartstilstand of een misdrijf. Vaak beseffen ze nog niet dat ze zijn overleden. Ze blijven vaak rond de omgeving waar ze overleden zijn hangen. Het kunnen ook entiteiten van heel lang geleden zijn zelfs voordat je huis gebouwd was. Er kan op die plek van alles al gebeurt zijn denk hierbij aan een veldslag of oorlog zelfs van eeuwen geleden. Ook is het goed mogelijk dat er een overleden bewoner nog in jouw huis aanwezig is. Het is ook mogelijk dat entiteiten op jouw energie afkomen en zo in je huis komen. Dat wil niet zeggen dat entiteiten gevaarlijk of slecht zijn maar ze kunnen jouw energie wel ontnemen en daar kan je last van ondervinden. De energie van een entiteit blijft hangen dat wil zeggen dat als de energie van de entiteit veel verdriet bij zich heeft jij dat ook kunt voelen in de ruimte waar de entiteit zich bevindt of de angst of woede of onrust van de entiteit.

Kleine kinderen zijn hier nog gevoeliger voor doordat ze nog veel meer open staan. Hierdoor kunnen ze alle energieën die er zijn oppikken misschien kunnen ze de entiteiten ook zien of horen. Zeker als kinderen nog niet kunnen praten, kan zich dat uitten in: angstig gedrag, veel huilen, niet in eigen bed willen slapen, regelmatig wakker zijn en/of ontroostbaar zijn, woede uitbarstingen of onrustig gedrag. Op het moment dat kinderen zich wel kunnen uiten en het gaan vertellen is het zeker belangrijk om je kind serieus te nemen en naar hem/haar te luisteren en eventueel vragen te stellen.

Hoe gaat een huisreiniging in zijn werk?

Wanneer je vermoed dat er een aanwezigheid van een entiteit in je huis is of wanneer je klachten ervaart die niet echt te plaatsen zijn kan ik bij je langs komen om je huis energetisch te reinigen. Dit doe ik door me af te stemmen op je huis. Ik laat me leiden naar welke ruimte ik toegetrokken wordt en of er zich een entiteit bevindt. Ik kan contact maken met de entiteit en als er nog dingen zijn die opgelost of gezegd moeten worden help ik daarbij net zolang totdat de entiteit klaar is om naar het licht te gaan. Op het moment dat de entiteit daadwerkelijk naar het licht is zal dat ook direct voelbaar zijn in de energie in je huis. Vervolgens ga ik zo kamer voor kamer langs en haal naast eventueel andere entiteiten ook zwaar voelende of donkere energie weg van bijvoorbeeld een ruzie of verdriet. Dit kunnen zelfs oudere energieën zijn van de vorige bewoners. Na de huisreiniging zul je gaan merken dat er meer rust in huis komt, maar wellicht ook bij jezelf. Koude plekken voelen weer warm en het is prettig om weer in je huis of bepaalde ruimtes te zijn. Het voelt weer als jouw huis en bepaalde klachten zullen verdwijnen. De energie zal weer gaan stromen.

Foto's

Praktijk Ruud Cornielje in het kort

Soort geneeskundige

Energetisch dieren therapeut
Energetisch Therapeut
Healer
Lichaamsgericht therapeut
Magnetiseur
Therapeut (algemeen)
Voedingsdeskundige

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Energetisch therapeut
Energetische geneeskunde
Energetische therapie
Magnetiseren
Medium
Paranormale/helderziende waarnemingen
Spirituele geneeswijze
Voedingsadvies

Onze locatie

Praktijk Ruud Cornielje


Nullanderstraat 102b 6461 GE Kerkrade
045 5454582 Klik om te bellen