Praktijk Sinus


Meester van Buellaan 15 5237 KD 's-Hertogenbosch
06-22245023 Klik om te bellen

Over Praktijk Sinus

Ik ben Marita Wouters en mijn praktijk is ontstaan uit nieuwsgierigheid naar de wisselwerking tussen lichaam en geest en de invloed hiervan op de gezondheid van de mens. Na diverse jaren gewerkt te hebben binnen het speciaal onderwijs en het bedrijfsleven heb ik het roer omgegooid, ben weer gaan studeren en werk nu als natuurgeneeskundig therapeut. 

Bij Praktijk Sinus wordt gewerkt vanuit de natuurgeneeskunde. Door de behandelingen wordt getracht het zelf herstellend vermogen van het lichaam te activeren. Hierdoor zullen de behandelingen nooit een negatief effect hebben op uw gezondheid en kunnen ze prima gecombineerd worden met behandelingen vanuit de reguliere zorg.

Mijn doel is om een beter balans te krijgen in uw gezondheid. Behandelvormen die ik hierbij gebruik zijn onder andere: APS therapie, bioresonantie en voetreflex.

APS therapie is een zeer effectieve methode voor pijnbestrijding voor zowel chronische aandoeningen/ziektes als voor blessures.

Bioresonantie kan toegepast worden voor het opsporen en behandelen van verstorende factoren. Voor het opsporen van verstoringen gebruik ik de rayoscan. Door middel van een ECG worden verschillende parameters van de hartslag gemeten, berekend en opgeslagen. Deze werkwijze is zonder invloed van de therapeut.

Bioresonantie is volledig pijnloos en daarom ook goed toepasbaar bij kinderen.

Voetreflex is een ontspannende massagevorm waarbij verstoorde gebieden in het lichaam aangezet worden tot activiteit. Op deze manier probeer ik het zelf herstellend vermogen van het lichaam te activeren. Het helpt lichaam en geest in balans te brengen.

Foto's

Praktijk Sinus in het kort

Soort geneeskundige

APS therapeut
Bioresonantie Therapeut
Dr. Schüssler celzouten advies
Masseur
Natuurgeneeskundige
Therapeut (algemeen)
Voedingsdeskundige
Voetmasseur

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Bioresonantie
Bloesemremedies
Massage
Reflexzonetherapie
Voedingsadvies

's avonds geopend

Ja

Onze locatie

Praktijk Sinus


Meester van Buellaan 15 5237 KD 's-Hertogenbosch
06-22245023 Klik om te bellen