Praktijk Suzanne Janssen


Prins Mauritslaan 13 6571 CT Berg en Dal
06-83897187 Klik om te bellen

Over Praktijk Suzanne Janssen

In Praktijk Suzanne Janssen worden zowel lichamelijke als emotionele klachten behandeld vanuit een holistische visie: klachten worden in hun samenhang bekeken en met natuurlijke middelen behandeld. Er wordt gebruikt gemaakt van Natuurgeneeskunde, Neuro Emotionele Integratie (NEI) therapie en de Luisterkind Methode. Na een uitgebreid intake gesprek en metingen met de biotensor wordt gekeken wat de oorzaken van uw klachten zijn en en wordt er een passend behandelplan opgesteld. Het is de bedoeling dat u na een kort behandeltraject weer op eigen kracht verder kunt.

Afhankelijk van de klacht kan bij de behandeling gebruik worden gemaakt van voedings- en leefstijladviezen, kruiden, supplementen, homeopatische en energetische middelen, bloesemremedies, etc. Emotionele klachten worden behandeld met NEI therapie. Met de Luisterkind methode kan op een dieper niveau worden gekeken wat er speelt, bij zowel kinderen als volwassenen.

Klachten waarmee u terecht kan zijn heel divers: niet lekker in je vel zitten, vermoeidheid, vaak ziek zijn, verminderde weerstand, ontstekingen, spijsverteringsklachten, buikpijn, voedselintoleranties, allergieen, hoofdpijn, faalangst, lastig gedrag bij kinderen, huilbaby's, verminderde vruchtbaarheid, stoppen met roken en nog veel meer.

De behandelingen kunnen naast een reguliere behandeling plaatsvinden en deze aanvullen. Consulten worden door de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit een aanvullend pakket. De praktijk is aangesloten bij beroepsvereniging BATC.

Foto's

Praktijk Suzanne Janssen in het kort

Soort geneeskundige

Natuurgeneeskundige
Therapeut (algemeen)

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Emotional Freedom Techniques (EFT)
Energetische geneeskunde
Fytotherapie
Homeopathie
Klassieke natuurgeneeskunde
NEI Therapie
Voedingsadvies

Onze locatie

Praktijk Suzanne Janssen


Prins Mauritslaan 13 6571 CT Berg en Dal
06-83897187 Klik om te bellen