Praktijk Vital


Wolfstraat 12 5409 TH Odiliapeel

Over Praktijk Vital

Praktijk Vital is gespecialiseerd in darmgezondheid voor vrouwen. Ik begeleid vrouwen die regelmatig te maken hebben met buikklachten zoals buikpijn, opgeblazen buik, buikkramp, maagproblemen, oprispingen, winderigheid, obstipatie, diarree.

Ook huidproblemen, hoofdpijn, hormonale schommelingen, stemmingswisselingen, allergie, intolerantie, onverklaarbare vermoeidheid, burn-out, depressie, chronische ontstekingen,  pijnlijke spieren en gewrichten, overgangsklachten en schildklierproblemen zijn klachten die in verband gebracht kunnen worden met een disbalans in de darmen.

Ik werk volgens een holistische benadering. Naast dat ik op zoek ga naar de mogelijke fysieke oorzaak van je klachten, ben ik ook geïnteresseerd in je persoonlijke situatie. We bespreken welke andere factoren van invloed kunnen zijn op je klachten zoals je leefstijl en de rol van stress. Een goed gesprek, een leefstijlanalyse en eventueel aanvullend laboratoriumonderzoek zorgen voor een persoonlijk, op maat samengesteld behandelplan.

Praktijk Vital in het kort

Soort geneeskundige

Darmtherapeut
Natuurgeneeskundige
Orthomoleculair therapeut

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Darmtherapie
Orthomoleculaire geneeswijze en PNI

Onze locatie

Praktijk Vital


Wolfstraat 12 5409 TH Odiliapeel