Praktijk voor Hypnotherapie van Karen Kramer-Medema


Henriettedreef 12 3561 JV Utrecht
030-2660665 Klik om te bellen

Over Praktijk voor Hypnotherapie van Karen Kramer-Medema

In mijn hypnotherapiepraktijk help ik mensen te veranderen. Het kan zijn dat iemand in het leven moeilijkheden tegenkomt en een andere manier wil vinden om met dingen om te gaan. Er over praten kan helpen, maar is niet altijd genoeg. Vaak blijft iemand dan hangen in het bewuste verstandelijke denken.
Met behulp van hypnotherapie begeleid ik mensen in het vinden van hun eigen nieuwe vormen. Hierin wordt niet alleen het rationele en bewuste aangesproken, maar ook het onderbewuste, gevoelsmatige en intuïtieve. Het onderbewustzijn is een bron van nieuwe mogelijkheden en kan mensen helpen bij hun veranderingsproces.
Hypnotherapie maakt gebruik van een veranderde bewustzijnstoestand. Het gaat om een toestand van geconcentreerde aandacht of trance die lijkt op bijvoorbeeld dagdromen.
In deze toestand wordt communicatie met het onderbewustzijn mogelijk, in beelden, gevoelens of woorden. Hierbij kan de nadruk liggen op de toekomst en het bewerkstelligen van een verandering of er kan aandacht zijn voor het verleden en de oorzaken van het huidige probleem. Meestal is het nodig om het allebei te doen.

Mijn naam is Karen Kramer-Medema. Ik ben afgestudeerd als hypnotherapeut aan de SETH Academie voor Eclectische Psychotherapie in Utrecht. Na het afronden van deze beroepsopleiding heb ik diverse bijscholingen gevolgd, onder andere gericht op traumaverwerking (bijvoorbeeld door middel van EMDR) en regressie- en reïncarnatietherapie. Sinds 1999 heb ik een eigen praktijk in de Utrechtse wijk Overvecht.

In mijn praktijk kun je in het algemeen op korte termijn terecht; meestal al binnen een week. Een afspraak duurt meestal één à anderhalf uur, maar kan ook wel eens wat uitlopen. Ik neem de tijd die er op dat moment voor jouw proces nodig is en bereken geen extra kosten voor een langere sessie.

Foto's

Karen Kramer-Medema
Praktijk voor Hypnotherapie
Praktijk voor hypnotherapie
Hypnotherapiesessie

Praktijk voor Hypnotherapie van Karen Kramer-Medema in het kort

Soort geneeskundige

Hypnotherapeut

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Emdr
Hypnotherapie
Nlp
Psycho-sociale therapie
Regressie therapie
Reincarnatie therapie

's avonds geopend

Ja

Artikelen

Hypnotherapie bij het prikkelbare darmsyndroom

Het prikkelbare darm syndroom kan zich uiten op veel verschillende manieren. Waar de ene patiënt vooral last heeft van diarree, heeft een ander juist last van obstipatie of van bijvoorbeeld een...

Onze locatie

Logo Praktijk voor Hypnotherapie van Karen Kramer-Medema

Praktijk voor Hypnotherapie van Karen Kramer-Medema

Praktijk voor Hypnotherapie van Karen Kramer-Medema


Henriettedreef 12 3561 JV Utrecht
030-2660665 Klik om te bellen