Praktijk voor Klassieke Homeopathie en Kindertolk Similia


Dahliastraat 11 1271 NA Huizen
035 – 785 2226 Klik om te bellen

Over Praktijk voor Klassieke Homeopathie en Kindertolk Similia

k ben sinds 2010 actief in mijn praktijk voor klassieke homeopathie en kindertolk in het Gooi, in Huizen.

Praktijk Similia is er voor iedereen die op een natuurlijke manier gezond wil worden of gezond wil blijven. Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in mensen en in de drijfveren van mensen. In mijn praktijk behandel ik geen klachten, maar mensen met klachten, waardoor je als persoon centraal staat. Lichaam en geest kunnen niet los van elkaar gezien worden. Samen vormen zij immers één.

Ieder mens beschikt over de kracht tot zelfgenezing. Als een ziekte niet vanzelf geneest en het lichaam de kracht niet heeft om het zelfgenezend vermogen aan te spreken, dan heeft het lichaam een duwtje in de goede richting nodig. Klassieke homeopathie is een natuurlijke en individuele geneeswijze die deze kracht van zelfgenezing in werking zet en de oorzaak van de klachten weg neemt.

Als kindertolk® gebruik ik een andere methode van genezing, nl. de PresentChild methode. De methode gaat over communicatie, maar dan op een dieper niveau. Als kindertolk mag ik het gedrag van het kind “vertalen” en aan de ouder terug geven. Herkenning en erkenning volgen, die helend zijn voor ouder en kind. Het is prachtig om te zien dat de stappen die ouders in hun eigen leven ondernemen zowel hen zelf ten goede komen als ook direct positief doorwerken op de kinderen.

Foto's

Praktijk Similia

Praktijk voor Klassieke Homeopathie en Kindertolk Similia in het kort

Soort geneeskundige

Dr. Schüssler celzouten advies
Homeopaat
Natuurgeneeskundige
Therapeut (algemeen)

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Bloesemremedies
Homeopathie
Kindertherapie
Klassieke natuurgeneeskunde

Onze locatie

Praktijk voor Klassieke Homeopathie en Kindertolk Similia


Dahliastraat 11 1271 NA Huizen
035 – 785 2226 Klik om te bellen