Praktijk voor Reflexzonetherapie '8'


Sniplaan 35 2289 EK Rijswijk zh
06-41851669 Klik om te bellen

Over Praktijk voor Reflexzonetherapie '8'

Een praktijk voor natuurlijke geneeswijzen, gespecialiseerd in reflexzonetherapie. Er wordt gewerkt op de voeten, handen, hoofd of het gehele lichaam. De behandelingen zijn gericht op dat wat jij nodig hebt. Alles wat jouw klachten vermindert of laat verdwijnen wordt ingezet in het behandeltraject.

In de praktijk wordt ook gewerkt met de Chinese geneeswijzen (meridianen, cupping, moxa), Touch for Health en de polariteitleer.

Een natuurgeneeskundige kijkt niet alleen naar de klacht op zich. Vragen als welke klachten heb je eerder gehad, in welke situatie was dat toen, hoe ga je met de uitdagingen van het leven om, kortom alles wat maakt wie je bent en hoe je reageert op situaties zijn belangrijk.

Ik 2006 ben ik gestart met mijn Praktijk voor Reflexzonetherapie '8', waarin de 8 staat voor de lemniscaat, er is geen begin en geen eind, de eeuwige beweging, alles is voortdurend in beweging. Na een intensieve opleiding van meer dan 4 jaar was het dan zover....

Ik zag in mijn toenmalige, hectische en stressvolle werkomgeving als jurisch medewerker, dat er geen echte tijd meer was voor de cliënt achter de opdracht, hoewel er wel emotionele zaken speelden. Dat gaf ook klachten bij de cliënt, op lichamelijk, emotioneel en geestelijk niveau.Echt contact één op één was voor mij belangrijker dan een zaak afronden, maar geen tijd beschikbaar.

Dus op zoek naar een andere manier. Die heb ik gevonden in mijn Praktijk voor Reflexzonetherapie 8 en heb ik deze gelukkig genoeg kunnen uitbreiden met meerdere therapieën.

Naast reflexzonetherapie heb ik veel "tools" in handen om klachten aan te pakken, vanwege de vele bijscholingen en nieuwe opleidingen.

Heb je last van de overgang, prostaatklachten, spierproblemen (rug, schouders, bilspieren), lipoedeem of oedeem al dan niet als gevolg van kanker, zwanger en overtijd of zwanger en problemen, darmklachten zoals obstipatie of diaree of een opgeblazen gevoel, winderig etc, burn-out of ADHD, voetklachten, hielspoorachtige klachten, neurologische klachten.
Kortom voor heel veel klachten of ongemakken in te zetten.

Wil je weten of jouw klacht te behandelen is met reflexzonetherapie neem dan contact op. 

Foto's

Praktijk voor Reflexzonetherapie '8' in het kort

Soort geneeskundige

Natuurgeneeskundige
Therapeut (algemeen)
Voetmasseur

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Massage
Reflexzonetherapie

Onze locatie

Praktijk voor Reflexzonetherapie '8'


Sniplaan 35 2289 EK Rijswijk zh
06-41851669 Klik om te bellen