Praktijk voor Reflexzonetherapie '8'


Sniplaan 35 2289 EK Rijswijk zh
06 41851669 Klik om te bellen

Over Praktijk voor Reflexzonetherapie '8'

Een praktijk voor natuurlijke geneeswijzen, gespecialiseerd in reflexzonetherapie. Er wordt gewerkt op de voeten, handen, hoofd of het gehele lichaam. De behandelingen zijn gericht op dat wat jij nodig hebt. Al mijn kennis en kunde wordt ingezet om jouw klachten te verminderen of te laten verdwijnen in het behandeltraject.

In mijn praktijk werk ik ook met de Chinese geneeswijzen (meridianen, cupping, moxa), Touch for Health, triggerpoints en de polariteitmassage.

Als therapeut kijk ik niet alleen naar de klacht op zich, maar naar de persoon achter de klacht (holisme). Vragen als welke klachten heb je eerder gehad, in welke situatie was dat toen, hoe ga je met de uitdagingen van het leven om? Kortom alles wat maakt wie je bent, doet wat je doet en hoe je reageert op situaties zijn belangrijk.

Ik 2006 ben ik gestart met mijn Praktijk voor Reflexzonetherapie '8', waarin de 8 staat voor de lemniscaat, er is geen begin en geen eind, de eeuwige beweging, alles is voortdurend in beweging.
Na een intensieve opleiding van meer dan 4 jaar was het dan zover....

Voordat ik fulltime in mijn praktijk ging werken, werkte ik als juridisch medewerker op een notariskantoor en zag dat er geen tijd was voor de cliënt achter de opdracht, hoewel er wel emotionele zaken speelden. Echt contact één op één was voor mij belangrijker dan een zaak afronden, maar daar was geen tijd voor.

Dus ging ik op zoek naar een andere manier om dat werkelijke en diepgaande contact te hebben. Dat heb ik gevonden met reflexzonetherapie.

Naast reflexzonetherapie heb ik veel "tools" in handen om klachten aan te pakken, vanwege de vele bijscholingen en het volgen van nieuwe opleidingen.
Een combinatie van reflexzonetherapie en vanuit andere therapieën om de klacht te verminderen of op te lossen blijkt in de praktijk enorm goed te werken.

Reflexzonetherapie is voor veel klachten in te zetten omdat er vanuit het holisme (de totale mens) wordt gewerkt.
Wil je weten of jouw klacht te behandelen is met reflexzonetherapie al dan niet met mijn kennis vanuit andere therapieën, neem dan contact op.

Foto's

voetreflex

Praktijk voor Reflexzonetherapie '8' in het kort

Soort geneeskundige

Natuurgeneeskundige
Therapeut (algemeen)
Voetmasseur

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Massage
Reflexzonetherapie

Onze locatie

Praktijk voor Reflexzonetherapie '8'


Sniplaan 35 2289 EK Rijswijk zh
06 41851669 Klik om te bellen