Praktijk voor Regressie- en Reïncarnatietherapie Bollenstreek


Keyserswey 49A 2201 CW Noordwijk
06-45316365 Klik om te bellen

Over Praktijk voor Regressie- en Reïncarnatietherapie Bollenstreek

Elk probleem of klacht is ooit ergens in het verleden begonnen. En in elk probleem ligt ook de oplossing. Dus geen omwegen meer! Met deze therapievorm, die vaak in de therapiewereld als de koning van alle therapieën gezien wordt, ga je rechtstreeks terug in de tijd naar het precieze moment waarop jouw probleem of klacht is ontstaan om het daar (dus in de kern) te helen.

Inzicht in je probleem, hoe het ontstaan is, waarom jij het hebt gekregen en/of waarom je er maar niet van af komt, kan een enorme boost betekenen voor het helingsproces. Zeker wanneer je zelf niet weet waar en waardoor je probleem nu eigenlijk precies begonnen is. 

Deze therapievorm is uiterst geschikt voor heel veel klachten op lichamelijk, emotioneel, mentaal of spiritueel gebied, zoals bv. de bekendere klachten en problemen (burn-out, relatieproblemen, niet kunnen afvallen of niet weten wat je doel is.) Maar deze therapie is ook geschikt voor onbekendere of 'vage' klachten zoals bv stemmen horen of bv 'rare' tics en dwanghandelingen. Overal is uiteindelijk een geheel logische verklaring voor.

Praktijk voor Regressie- en Reïncarnatietherapie Bollenstreek in het kort

Soort geneeskundige

Regressietherapeut
Reïncarnatietherapeut
Therapeut (algemeen)

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Emotioneel Lichaamswerk
Energetisch therapeut
Psycho-sociale therapie
Psychotherapie
Regressie therapie
Reincarnatie therapie
Spirituele geneeswijze
Trance healing

Onze locatie

Praktijk voor Regressie- en Reïncarnatietherapie Bollenstreek


Keyserswey 49A 2201 CW Noordwijk
06-45316365 Klik om te bellen