Praktijk Welzijn Elburg


Mast 47 8081 NH Elburg
0683898138 Klik om te bellen

Over Praktijk Welzijn Elburg

Praktijk Welzijn Elburg praktijk voor Orthomoleculaire geneeswijze en Bioresonantietherapie.

In de Orthomoleculaire geneeswijze staat het streven voorop om met de voeding zoveel mogelijk nodige en nuttige voedingsstoffen binnen te krijgen en zo weinig mogelijk schadelijke stoffen. Gezonde en evenwichtige voeding, afgestemd op de behoefte en omstandigheden van het individu. Onvoldoende of schadelijke voedingsstoffen kunnen leiden tot een diversiteit aan klachten c.q. aandoeningen.

Evenwichtige voeding en eventueel optimaal gedoseerde voedingssupplementen kunnen helpen om de gezondheid en het zelfherstellend vermogen in het lichaam te behouden en bevorderen en kunnen klachten doen verhelpen en/of verminderen.

Bioresonantie

Het mensenlijk lichaam zendt verschillende frequenties uit. Cellen, weefsels en organen hebben elk hun specifieke frequenties. Deze afzonderlijke frequenties staan met elkaar in verbinding en beïnvloeden elkaar. De bioresonantie computer is in staat om deze elektro-magnetische trillingen van de patiënt op te vangen. Wanneer het lichaam uit balans is door al deze trillingen, kan de energie niet meer doorstromen. Organen werken niet meer zoals het hoort. Er ontstaan klachten en ziektes kunnen het gevolg zijn.

Als we de blokkades opheffen met de bioresonantie behandeling, zal het lichaam weer in staat zijn om zich te herstellen. Door het lichaam te prikkelen en de werking van de organen te stimuleren kunnen klachten verdwijnen of aanzienlijk afnemen.

 

Tijdens een consult zal aandachtig worden ingegaan op uw klachten, voeding maakt hier een belangrijk deel van uit, maar het is ook van belang om te kijken naar andere factoren.

 

Om inzicht te krijgen in uw voedingspatroon is het van belang om te weten wat u aan voedsel en drinken binnen krijgt. Daarbij is het ook belangrijk om te weten of er voedingsmiddelen zijn die u slecht verdraagt. Er kan sprake zijn van een tekort of overmaat aan (voeding) stoffen die kunnen leiden tot een diversiteit aan klachten.

 

Met alle verkregen gegevens zal samen met u een behandelplan worden opgesteld. Dit behandelplan zal veelal bestaan uit een dieet, of advies in aanpassing van uw voeding. Daarnaast kan worden geadviseerd om één of meer specifieke voedingssupplementen te gaan gebruiken als aanvulling.

Praktijk Welzijn Elburg in het kort

Soort geneeskundige

Orthomoleculair therapeut

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Bioresonantie
Orthomoleculaire geneeswijze en PNI

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Praktijk Welzijn Elburg


Mast 47 8081 NH Elburg
0683898138 Klik om te bellen