Praktijk wijs & eigen, Energetische therapie & Energetische massage Zwolle


Anlosediep 20 8032 NG Zwolle
06 24289921 Klik om te bellen

Over Praktijk wijs & eigen, Energetische therapie & Energetische massage Zwolle

Wat is Praktijk Wijs & Eigen voor soort bedrijf?

Heb jij wel eens het gevoel dat je vastzit, dat je je neerslachtig voelt of dat je veel onrust ervaart? Bij praktijk Wijs & Eigen kun je terecht voor energetische therapie die je klachten verminderen, je helpen om meer te ontspannen en zorgen dat je beter in je vel komt te zitten. Door gebruik van verschillende werkvormen als energetisch lichaamswerk, energetische massage en hypnotherapie wordt het zelfherstellend vermogen van lichaam en geest geactiveerd. Zo probeer ik jou weer in verbinding te laten komen met jouw wijsheid en eigenheid, jouw kwaliteiten en je natuurlijke flow. Met als einddoel dat jij weer de dingen kunt doen die voor jou zo belangrijk zijn.

Waarvoor kun je bij Praktijk Wijs & Eigen terecht?

Bij Praktijk Wijs & Eigen kun je terecht voor energetische massage, energetisch lichaamswerk en hypnotherapie. De energetische massage is gericht op het herstellen van het evenwicht, door te werken op energiepunten en meridianen in je lichaam. Bij energetische lichaamswerk worden verschillende technieken ingezet om zo te zorgen dat je lekkerder in je vel zit en klachten verminderen. Hypnotherapie werkt met jouw onderbewustzijn. Door hypnose in te zetten om inzichten te verkrijgen, is het mogelijk om nieuw gedrag aan te leren en een op een veiligere manier emoties te uiten. Alle genoemde vormen zijn onderling ook goed met elkaar te combineren, om zo tot een perfect behandelplan uit te komen dat aansluit bij jouw klachten en/of wensen.

Waarom kies je voor Praktijk Wijs & Eigen?

In mijn praktijk vind ik veiligheid, verbinding en vertrouwen erg belangrijk. Ik wil graag dat jij je op je gemak voelt en je durft uit te spreken. Daarom kun je altijd eerst vrijblijvend en gratis kennismaken. In dit gesprek kunnen we samen kijken wat het beste bij jouw wensen en/of klachten past en of ik daar de juiste behandelaar voor ben. Tijdens mijn sessies kan ik indien gewenst essentiële oliën gebruiken. Dit zijn prachtige natuurzuivere producten die ondersteunen bij lichamelijke, emotionele en spirituele klachten. Mijn doel is om bij jou de weg vrij te maken voor genezing, groei en ontwikkeling.

Laat je levensenergie opnieuw stromen, zodat jij de dingen weer kunt doen die belangrijk voor je zijn

Foto's

Praktijk wijs & eigen, Energetische therapie & Energetische massage Zwolle in het kort

Soort geneeskundige

Healer
Hypnotherapeut
Magnetiseur

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Access Bars
Aromatherapie
Emotional Freedom Techniques (EFT)
Energetisch therapeut
Energetische therapie
Hypnotherapie
Magnetiseren
NLP
Psycho-sociale therapie
Soul Body Fusion

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Certificeringen

CAT vergoedbare therapeut

Onze locatie

Praktijk wijs & eigen, Energetische therapie & Energetische massage Zwolle


Anlosediep 20 8032 NG Zwolle
06 24289921 Klik om te bellen