Psycholoog4-inspiration


Lindenlaan 75 1185 LC Amstelveen
06-40584458 Klik om te bellen

Over Psycholoog4-inspiration

Mijn werkwijze is positief en praktisch. Ik werk licht en tegelijk met diepgang. Ik ben analytisch coach en therapeut. Mijn naam is Carla Leutscher. Ik inspireer anderen hun verborgen talenten te ontdekken en relaties met anderen fundamenteel te verbeteren. Dit kan een collega zijn, maar ook je levenspartner.

Mijn doel is duurzame verandering, waarbij je eigen antwoorden ontdekt in je zelf. Je ervaart deze verandering, waardoor je meer jezelf gaat zijn.

Ik heb er mijn expertise van gemaakt om mensen met een burnout en teveel stress te begeleiden. Na afloop zeggen mensen vaak dat ze bewuster zijn, meer vrije keuze ervaren.

Als je vastloopt is het een goed idee om met een professional samen te werken. Ik kan bijvoorbeeld een relatie APK of ACT talentenmeting inzetten. Deze dieptemetingen doen we in de vorm van een dialoog. Nadat je een aantal teksten en beelden hebt gekozen gaan we direct in gesprek met elkaar.

Voortaan ben jij bewuster van je eigen overlevingsmechanisme (jouw automatische patronen), jouw natuurlijke vermogens en blinde vlekken. Je maakt keuzes die bij je beter bij je passen. Zowel in je werk als privé.

Ik zal werkwijzen kiezen die bij jou passen. Dat kan een opstelling zijn (zowel familieopstellingen als IoPT), een actieve imaginatie (moderne vorm van hypnose). Alle methoden gaan in op het onbewuste. Ik ben opgeleid in het gedachtengoed van Jung.

Vergoedingen zijn mogelijk.

Wil jij eruit halen wat er in zit? Je zelf zijn?

Ontdek je verborgen talenten!

Foto's

Psycholoog 4-inspiration

Psycholoog4-inspiration in het kort

Soort geneeskundige

Coach
Hoogsensitiviteits-trainer
Hypnotherapeut
Therapeut (algemeen)

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Familie of Systeem opstellingen
Hypnotherapie
Inner Child Therapeut
Integratieve psychotherapie
Leefstijlcoach
Psycho-sociale therapie
Spirituele geneeswijze
Traumatherapie
Voedingsadvies

's avonds geopend

Ja

Certificeringen

Familie opstellingen Bert Hellinger

Analytische Therapie Jung

Body and Mind Language

IoPT trauma opstelling

Artikelen

tips bij stress

In mijn blog geef ik allerlei tips wat je kan doen bij stress en burnout. Hoe je weer ontspanning vinden kan. Adem inhouden bij stress Bij stress en angst zal je onbewust je adem inhouden. Als je dit...

Onze locatie

Psycholoog4-inspiration


Lindenlaan 75 1185 LC Amstelveen
06-40584458 Klik om te bellen