Puur Inzicht


Merel 101 8103 BC Raalte
0651038258 Klik om te bellen

Over Puur Inzicht

Puur Inzicht is een praktijk voor vrouwen die om wat voor reden dan ook overbelast of uit balans zijn geraakt. Het leven kan veel van ons vrouwen vragen. De verschillende rollen die wij hebben, veranderingen in onze omstandigheden, verwachtingen die anderen van ons hebben en van onszelf. Dit kan zorgen voor klachten zoals; stressklachten, burn-out, angstklachten, somberheid, depressie, vermoeidheid, rusteloosheid of lichamelijke klachten. 

Wij werken vanuit positieve psychologie, maar ook klassieke behandelwijzen en natuurgerichte therapie worden toegepast om vrouwen weer terug in balans te krijgen. Puur Inzicht vindt het belangrijk om holistisch te kijken naar de vrouw als geheel; lichaam en geest.

In onze coaching en therapie sta jij centraal. Er is volledige aandacht voor jou en jouw verhaal.

Wij zijn gespecialiseerd in coaching en therapie rondom zwangerschap en moederschap.

Wanneer?

Stressklachten
Overspannenheid en burn-out
Angstklachten of trauma
Somberheid of depressieve klachten
Vermoeidheid en rusteloosheid
Lichamelijke klachten

Werkwijze

Wij werken vanuit positieve psychologie, maar ook klassieke en natuurgerichte behandelwijzen worden toegepast om vrouwen weer terug in balans te krijgen. Puur Inzicht vindt het belangrijk om holistisch te kijken naar de vrouw als geheel; lichaam en geest. Daarom kijken wij in onze therapie ook naar je leefstijl, maar ook zingeving en je energiebalans. Wij stellen op basis van je hulpvraag een behandelplan op waarbij rekening wordt gehouden met jouw behoeftes en wensen. Zo zorgen we ervoor dat niet alleen de therapie aansluit bij jouw klachten, maar vooral bij jou.

Gemiddeld bestaat een behandeling uit 3 tot 8 consulten.

Technieken die o.a. ingezet kunnen worden zijn: positieve psychologie, mindfulness, the work, nlp, acceptance en committent therapie, cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie, adem en ontspanningstherapie, wandeltherapie, paardentherapie, en energetische therapie.

Foto's

Authentiek

Puur Inzicht in het kort

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Energetische therapie
Hypnotherapie
Mindfulness
Psycho-sociale therapie
Psychotherapie

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Puur Inzicht


Merel 101 8103 BC Raalte
0651038258 Klik om te bellen