PuurMaartje


Veronaplein 17 5237 EH 's-Hertogenbosch
06-34928448 Klik om te bellen

Over PuurMaartje

Ons lichaam vertelt ons vaak waar wij op dat moment meer aandacht aan zouden mogen schenken. Jouw grenzen herkennen en hier met volle aandacht naar kunnen en willen kijken vraagt van jou om je open en kwetsbaar op te durven stellen. De maskers die wij allemaal dragen af te kunnen zetten. Het is belangrijk om te kijken naar de basisoorzaken zoals bijvoorbeeld: boosheid, angst, verdriet, onrust, overgevoeligheid. Deze gevoelens kunnen onderdrukt zijn en zich uiten in verschillende lichamelijke klachten zoals bijvoorbeeld: Vermoeidheid, buikpijn,hoofdpijn of een burn-out.

Sensi-therapie geeft mij de ruimte gebruik te kunnen maken van eenvoudige behandeltechnieken. PuurMaartje staat voor mij symbool voor mijn persoonlijke ruimte om vanuit de kracht van intuïtie te kunnen en mogen werken. Mijn persoonlijke ervaringen en kennis die ik door de loop van de jaren heen in mijn “symbolische”rugzak heb verzameld wil ik heel graag met jullie delen.

In samenwerking met jou gaan wij vanuit rust kijken naar belastende patronen die op dit moment aanwezig zijn in jouw leven. Hierdoor kun jij het gevoel hebben niet vooruit te komen en/of stil te blijven staan. Door blokkades aan te kijken, te verwerken om vervolgens los te kunnen laten kan er ruimte ontstaan om de balans tussen lichaam en geest te herstellen en jouw eigen kracht te versterken!

Tijdens de behandeling maak ik gebruik van één of meer van de volgende technieken:

Gates: Dit zijn de toegangspoorten tussen lichaam en geest, die door een oefening in balans worden gebracht. Hierdoor loop je wat betreft energie minder snel leeg en blijft je meer bij jezelf.

Drukpuntmassage: Deze techniek maakt gebruik van de meridianen en meridiaanpunten, die corresponderen met emoties en organen. Door te drukken op bepaalde punten komt de energie stroom weer op gang.

E.F.T. (Emotional Freedom Technique): door het kloppen op bepaalde (meridiaan)punten, worden emotionele ladingen zoals verdriet, boosheid, angst, trauma’s en onzekerheden weg geklopt. Tijdens het kloppen wordt het probleem hardop benoemd.

Hollistic Pulsing: Een wiegende techniek, waarbij je liggend op de massagetafel, op speciale muziek, zachtjes wordt geschud, waardoor vastzittende emoties worden losgemaakt en in beweging worden gebracht.

Voeding: Er worden eventuele allergieën uitgemeten en diëten voorgeschreven. Een uitkomst kan ook zijn dat het lichaam eerst moet worden ontgift.

Orthomoleculaire therapie: Dit wordt gebruikt om eventuele tekorten tijdelijk aan te vullen door middel van bijvoorbeeld mineralen. Deze tekorten zijn vaak ontstaan door verkeerde voeding en stress.

Octalliet en Sensicure remedies meten: Druppeltjes die emotionele processen in gang zetten, inzicht in het bestaande probleem geven, of het lichaam helpen ontgiften of in balans brengen.

Edelsteentherapie: De werkzame en helende krachten van edelstenen kunnen tot heling en ontspanning leiden.

Reiki: Er wordt gewerkt met de handen, waarbij het lichaam wordt behandeld met een veronderstelde vorm van levensenergie. Wanneer de biosensor geen behandelvorm aangeeft, maar wel behandeling nodig blijkt, dan kijk ik verder naar wie ik je kan doorverwijzen


LET OP! Ik adviseer altijd eerst de huisarts te bezoeken. Sensi-therapie is geen vervanging van de reguliere gezondheidszorg maar een zeer mooie en waardevolle aanvulling hierop.PuurMaartje in het kort

Soort geneeskundige

Therapeut (algemeen)

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Coaching
Massage
Reiki
Sensi-therapie
Spirituele geneeswijze

Onze locatie

PuurMaartje


Veronaplein 17 5237 EH 's-Hertogenbosch
06-34928448 Klik om te bellen