reconnective healing bilthoven (energie healing therapie)


Kometenlaan 287 3721 JJ Bilthoven
06 26032506 Klik om te bellen

Over reconnective healing bilthoven (energie healing therapie)

Wat kan Reconnective Healing voor mij doen?


In het dagelijks leven hebben we allemaal wel eens met stress en spanningen te maken, dat kan ons lichaam prima aan. Maar als het te lang duurt, gaan er helaas klachten ontstaan!

Reconnective healing kan eigenlijk bij elke klacht een hele goede ondersteuning bieden en in veel gevallen meer dan alleen ondersteuning. Ons lichaam heeft en veel groter zelfhelen d vermogen dan ons meestal verteld word.  Soms kun je een beetje hulp gebruiken om dit zelfhelend vermogen weer op gang te brengen. 

Reconnective Healing, onderscheid zich van de vele andere modaliteiten door het omzeilen van diverse lichaam poses, naalden in meridianen en nog vele andere technieken die er inmiddels zijn. Tijdens een sessie hoef je helemaal niks te doen.

Op mijn HOME pagina, vind je een korte uit;leg hoe Reconnevctive Healing werkt.
www.reconnectivehealingbilthoven.nl/

Energie heling, werkt dit echt?
Om te beter te begrijpen hoe energie heling werkt, kun je naar onderstaande link gaan. Daar ga ik uitgebeid op deze materie in.
www.reconnectivehealingbilthoven.nl/blog/618548_energie-heling-werkt-dit-echt-15-12-2020


Het gaat hier dus niet over het sturen van energie of manipuleren van het lichaam of om op de een of andere manier proberen een genezing af te dwingen..
Dit kan namelijk niet! Ik heel jou nl. niet, dat doe je zelf...
Wij zijn allemaal energie en als jij weer afgestemd bent op deze 7,83 Hz kom je weer terug in balans

Het is ook absoluut niet nodig om maanden lang voor herhaling sessies te komen. In 1 tot maximaal 4, heel  misschein 5 sessies, kan het gewenste resultaat al behaald worden. Meer is meestal echt niet nodig! 

Lees ook eens de reacties van mensen die hun ervaring met Reconnective Healing sessie(s) gedeelt hebben.  www.reconnectivehealingbilthoven.nl/ervaringen

Je kunt ook een gratis E-boekje aanvragen, waarin 50 klachten staan met een hele korte omschrijving van de dieperligende oorzaak van deze klachten.
www.reconnectivehealingbilthoven.nl/gratis-e-boekje

Voor een uitgebreide uitleg verwijs ik je graag naar mijn blogs. Om de week schrijf ik weer een nieuw blog. www.reconnectivehealingbilthoven.nl/blog

Voor vragen of meer informatie, neem geheel vrijblijvend contact met me op! www.reconnectivehealingbilthoven.nl/contact

Energie heling therapie doet zoveel meer dan we vaak voor mogelijk houden. In 4 of 5 sessies kan iemand met PTSS van, of zo goed als, van deze nare klachten af zijn. Vaak in een sessie kan een frozen schoulder helemaal of zo goed als helemaal herstellen. Een burn-out 3 of 4 sessies en je ben weer helemaal, of zo goed als helemaal, op de been. Dit zijn vaak klachten waar mensen heel lang last van hebben en ook erg lang diverse sessies voor volgen bij de reguliere gezondheidszorg. Gelukkig is dit dus niet altijd nodig!

Foto's

reconnective healing bilthoven (energie healing therapie) in het kort

Soort geneeskundige

Coach
Energetisch dieren therapeut
Healer
Holistisch therapeut
Magnetiseur

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Coaching
Energetisch therapeut
Energetische therapie
Magnetiseren
Mindfulness
Reconnective Healing
Reiki
Reiki behandelaar

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Certificeringen

Reconnective Healing

Reiki 1

Mindfulness coaching

Team

Onze locatie

reconnective healing bilthoven (energie healing therapie)


Kometenlaan 287 3721 JJ Bilthoven
06 26032506 Klik om te bellen