reconnective healing bilthoven (energie healing therapie)


Kometenlaan 287 3721 JJ Bilthoven
06 26032506 Klik om te bellen

Over reconnective healing bilthoven (energie healing therapie)

Wat is Reconnective Healing?
Reconnective Healing, onderscheid zich van de vele andere modaliteiten door het omzeilen van diverse lichaam poses, naalden in meridianen en nog vele andere technieken die er inmiddels zijn.
Tijdens een sessie stem ik mij af op de frequentie van 7.83 Hz, dit is de Shumann resonantie. Deze frequentie zorgt ervoor dat de energetische onbalans in jouw lichaam zich gaat afstemmen op deze 7.83 Hz. Hierdoor hersteld deze onbalans in jouw lichaam zich en verdwijnen uiteindelijk ook de klachten.  

Het gaat hier dus niet over het sturen van energie of manipuleren van het lichaam of om op de een of andere manier proberen een genezing af te dwingen..
Dit kan namelijk niet!
Wij zijn allemaal energie en als jij weer afgestemd bent op deze 7,83 Hz kom je weer terug in balans

Het is ook absoluut niet nodig om maanden lang voor herhaling sessies te komen. In 1 tot maximaal 4, heel  misschein 5 sessies, kan het gewenste resultaat al behaald worden. Meer is meestal echt niet nodig! 

Energie heling, werkt dit echt?
Frequenties & vibraties. Alles draait om golfbewegingen, trillingen en frequenties. Hierin zit kwantuminformatie opgeslagen en dat is de informatie. In het begin van de 20eeeuw waren zowel Nikola Tesla als Albert Einstein zich hier al van bewust. ’Alle materie is energie; de frequentie van materie is zodanig vertraagd, dat we de verdichte energie als materie kunnen waarnemen met onze zintuigen’, aldus Einstein.

Om te beter te begrijpen hoe energie heling werkt, is het verstandig als ik eerst iets dieper in ga op frequenties en vibraties en wat dit met onze gezondheid te maken heeft....

Wil je het volledige artikel lezen, ga dan even naar onderstaande link.
https://www.reconnectivehealingbilthoven.nl/blog/618548_energie-heling-werkt-dit-echt-15-12-2020

Voor vragen of meer informatie, neem geheel vrijblijvend contact met me op!

Energie heling therapie doet zoveel meer dan we vaak voor mogelijk houden. In 4 of 5 sessies kan iemand met PTSS van, of zo goed als, van deze nare klachten af zijn. Vaak in een sessie kan een frozen schoulder helemaal of zo goed als helemaal herstellen. Een burn-out 3 of 4 sessies en je ben weer helemaal, of zo goed als helemaal, op de been. Dit zijn vaak klachten waar mensen heel lang last van hebben en ook erg lang diverse sessies voor volgen bij de reguliere gezondheidszorg. Gelukkig is dit dus niet altijd nodig!

Foto's

reconnective healing bilthoven (energie healing therapie) in het kort

Soort geneeskundige

Coach
Energetisch dieren therapeut
Healer
Holistisch therapeut
Magnetiseur

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Coaching
Energetisch therapeut
Energetische therapie
Magnetiseren
Mindfulness
Reconnective Healing
Reiki
Reiki behandelaar

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Certificeringen

Reconnective Healing

Reiki 1

Mindfulness coaching

Team

Onze locatie

reconnective healing bilthoven (energie healing therapie)


Kometenlaan 287 3721 JJ Bilthoven
06 26032506 Klik om te bellen