Reiki and More


Vondellaan 11 6901 MA Zevenaar
0031 642916353 Klik om te bellen

Over Reiki and More

Mijn naam is Edwin Heuvelink

Sinds enkele jaren woonachtig in Zevenaar en met veel plezier, en dit kan ik nu oprecht vanuit mijn hart zeggen.

Zo zult u zeggen, daar zit iets achter?     En dat klopt.

Er is een tijd geweest dat het leek of het ‘’leven’’ alles in het  werk stelde om het mij zo zwaar mogelijk te maken. Het einde van een moeizame relatie, vanuit een samengesteld gezin met 3 tiener kinderen welk uiteindelijk niet stand heeft kunnen houden. Een erg drukke baan als commercieel directeur, waar ik moeite had om de balans te vinden tussen werk en privé.              Een ouder die extra zorg nodig heeft en een sociaal leven welk ook om de nodige aandacht vraagt.

Wie ben ik?   Wat wil ik?

U voelt het al aankomen,

Ik was op weg richting een burn-out, in mijn hoofd gekeerd en steeds vaker het weg vloeien van m’n energie.

Nachten niet kunnen slapen door al het gepieker in mijn hoofd, en hierdoor nog meer vermoeid raken om bijna m’n bed niet meer uit te komen. Uiteindelijk hulp gezocht bij de regulieren medische wereld. Met medicatie om de nachten door te komen om toch nog energie te behouden om dagelijks te kunnen functioneren.

Inmiddels ben ik er van overtuigd geraakt dat er op bepaalde momenten in je leven, er personen in je leven komen die je een richting laten zien om te kunnen gaan veranderen/groeien. Ook in mijn geval ben ik een persoon tegengekomen die me de richting van Reiki heeft laten zien (ben ik deze persoon nog steeds intens dankbaar voor). Dat ik mij heb aangemeld voor de Reiki 1 inwijding bij Sandra van Lenthe (succesvol in balans), na deze inwijding dien je 21 dagen jezelf iedere dag Reiki te geven. Dit heeft mij zo’n enorme rust gebracht dat ik na enkele dagen begon te merken dat ik steeds minder mijn gedachten een loop met me liet nemen. Met als uiteindelijk gevolg geen slaapmedicatie meer en een heerlijke nachtrust zonder gepieker. Als ik nu op sta bruis ik weer van energie…

Op de pagina Reiki vertel ik meer over wat Reiki inhoud en kan betekenen.

Voor mij was dit een andere kijk naar mijzelf en leven vanuit mijn eigen geluk.

Geluk creëer jezelf en laat je niet creëren door andere

                                                                                                             (Hans Peter Roel)

Naast mijn baan binnen een commerciële omgeving, geef ik als behandelaar behandelingen op afspraak. U kunt hiervoor de contactpagina gebruiken, ik zal dan zo snel mogelijk contact met u opnemen of uw vraag beantwoorden.

Namaste

Reiki and More in het kort

Soort geneeskundige

Holistisch therapeut

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Access Bars
Emotional Freedom Techniques (EFT)
Reiki
Reiki behandelaar
Reiki Master

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Reiki and More


Vondellaan 11 6901 MA Zevenaar
0031 642916353 Klik om te bellen